USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Чеський автомобільний гігант Škoda Auto призупиняє роботу через коронавірус

19 Березня 2020 08:14
У середу, 18 березня, о 22:00 із заводів Škoda Auto в Чехії виїдуть останні автомобілі.

Про це заявив прем’єр-міністр Чехії Андрей Бабіш, пише Радіо Свобода.

«До 6 квітня закриються заводи в містах Млада Болеслав, Квасіни та Врхлабі. Рішення зупинити виробництво на три тижні ухвалене для боротьби з епідемією коронавірусу в Чехії. Працівникам заводів виплатять кошти в межах 70-75% місячної зарплатні», – йдеться у повідомленні.

Віцепрезидент союзу промисловості та транспорту Чехії Ян Рафай висловив сподівання, що зупинка виробництва не буде тривалою.

На заводах Škoda Auto в Чехії працює близько 34 тисяч людей. Досі серед працівників було зареєстровано два випадки захворювання на коронавірус.

До слова, німецький концерн Volkswagen, до якого належить чеська Škoda Auto, також закриває свої філії у Європі.

Як повідомило Міністерство охорони здоров’я Чехії, станом на вечір 17 березня в країні зареєстровано 434 випадки інфікування коронавірусом, троє людей одужали, проведено понад 6 тисяч тестів на COVID-19.

В Україні наразі 14 підтверджених випадків інфікування Covid-19, з них два летальні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus