USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Четверо загиблих: у МЗС уточнили інформацію про українців, які потрапили у ДТП в Італії

4 Жовтня 2023 13:07
Кількість жерт аварії поблизу Венеції серед українців змінилася. За уточненою інформацією, загинуло четверо громадян України, а ще четверо отримали поранення.

Речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко у коментарі УНІАН зазначив, що італійська сторона завершила ідентифікацію людей, постраждалих в ДТП поблизу Венеції.

«За уточненою інформацією, четверо українців загинули, четверо отримали поранення. Постраждалі громадяни отримують медичну допомогу в лікарнях Местре, Тревізо та Падова. Загроз їхньому життю немає», – розповів він.

В МЗС повідомляють, що українські консули надають українцям консульську допомогу, тримають на контролі їхнє лікування та контактують із рідними.

Вчора, 3 жовтня, у Венеції в районі Местре автобус впав з естакади і загорівся. Серед пасажирів були й українці.

В ЗМІ повідомляли, що автобус компанії La Linea працював на метані. За попередньою версією, він з’їхав з проїжджої частини, пробив огорожу і, пролетівши близько 30 метрів, опинився біля залізничних колій. Ймовірно, автобус зачепив електропроводи і загорівся.

Речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко зазначив, що українське посольство в Римі та генеральне консульство в Мілані вже займаються дорожньо-транспортною пригодою, яка сталася вночі на трасі А4 поблизу Венеції.

Він зазначав, що, за наявною інформацією, туристичний автобус із 40 пасажирами зірвався з естакади та впав з висоти близько 30 метрів. Попередньо повідомлялося, що загинуло п’ятеро українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тьфу на вас Показати IP 5 Жовтня 2023 10:32
НЄХ*Й ШАСТАТЬ СПЕКУЛЯНТАМ-українцям втікачам! херрої млядь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus