USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Членам УТОС Волині обіцяють облаштувати під’їзд до входу

25 Червня 2014 13:32
Члени організації Українське товариство сліпих (УТОС) неодноразово зверталися до міської ради з проханням облаштувати під’їзд до приміщення, де знаходиться організація.

Про це у своєму запиті повідомила депутат Луцької міської ради, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич під час 61 чергової сесії Луцької міської ради.

Вона повідомила, що до неї звернулися представники організації УТОС, яка розташована за адресою: Луцьк, вулиця Шевченка, 36 з проханням посприяти у вирішенні питання облаштування під’їзду до приміщення. Адже незрячі члени організації не мають належного доступу до адміністративно-методичного центру.

На даний час представники ВОО УТОС за власні кошти виготовляють проектну документацію.

Та відповіді посадових осіб Луцької міської ради, Волинської обласної ради, Волинської ОДА не є змістовними та об’єктивними, не містять обґрунтованих висновків щодо можливості облаштування під’їзду, отримання дозвільних документів, включення в міський бюджет витрат пов’язаних з будівництвом зазначеного об’єкту.

Тому в запиті Ірина Констанкевич озвучила прохання включити в міський бюджет витрат видатки, пов’язані з будівництвом під’їзду до приміщення Волинської обласної організації УТОС.

Депутати запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ирина Показати IP 25 Червня 2014 13:53
Журналисты, кто ж такие эти "УТОС"?! что за бред вы опять сообщаете? все прям знают, кто такой УТОС?! Ничего, наверное, против них не имею против, не зная, кто они, но тоже хочу финансирования своего подъезда- лестницы в подъезд давно рушатся, козырька нет, дороги нет, газонов нет- на них теперь авто на постой, детской площадки нет-- разруха, тропинок к остановке через двор нет, не говоря просто о дорожке. плс грязи по колено. Двор Арцеулова1, 3, 5 и Гулака Артемовского.
1212 до Ирина Показати IP 25 Червня 2014 15:18
там написано УТОС - українське товариство сліпих. читайте статтю, а не заголовок
Ирина Показати IP 25 Червня 2014 16:22
Точно, извиняюсь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus