USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Членам гаражних кооперативів Луцька їхня асоціація не потрібна?

7 Серпня 2009 12:46
Серед актуальних питань, які турбують членів асоціації гаражних кооперативів Луцька – виготовлення свідоцтва права на власність, питання спадщини, приватизації земельних ділянок. Також дехто із присутніх на нараді членів асоціації взагалі задавався питанням, чи потрібна асоціація така, якщо вона не допомагає вирішити проблеми. Про це йшлося під час наради голів асоціації гаражних кооперативів, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
«Нема єдиної стратегії вирішення цих проблемних питань. Є гаражні кооперативи, де нема будівельних паспортів, є такі, де нема державних актів про право на користування земельною ділянкою», – сказав «ВН» голова асоціації голів гаражних кооперативів Луцька Микола Тимчик.
 
За його словами, були проблеми з БТІ. «У свій час штамп був єдиний – розпорядженням міськвиконкому дозволити тимчасово встановити гараж. А це тимчасово шкодить самому принципу, бо як же цегляний гараж може бути тимчасовою спорудою?», – висловився пан Тимчик. «У нас майже 100% усі гаражі стоять із таким штампом», – додав він.
 
«Це ніхто не переробляв, бо будівля проводилася приблизно до 1995 року, а після – земельні ділянки не виділялися під будівництво гаражних кооперативів і все залишилося так як є», – розповів голова асоціації.
 
Окрім того, члени кооперативу скаржилися, що на ділянках, де розташовані гаражі, люди інколи будують все, що захочуть.
 
Під час самого засідання дехто з членів асоціації задавався питанням, а чи потрібна організація такою, якою є чи, може, краще створити якусь офіційну структуру, яка конкретно вирішуватиме проблемні питання? Заступник луцького міського голови Борис Сорока, який був присутній на нараді, зауважив, що це повинно стати ініціативою самих голів.
 
Довідково:
 
Асоціація голів гаражних кооперативів Луцька діє з 1997 року. Наразі вона нараховує 48 голів гаражних кооперативів і має у підпорядкуванні більше 10 тисяч гаражів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus