USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чого бракує для утворення «нового Придністров’я» в Україні

11 Жовтня 2014 16:00
Найбільші ризики, які існують на Сході, назвав лучанам екс-голова РНБО Андрій Парубій.

Про це йшлося під час зустрічі Андрія Парубія з лучанами 11 жовтня на Театральному майдані у Луцьку.

Ключовою ціллю агресора він назвав замороження конфлікту заради того, щоб створити завершену інфраструктуру, своєрідне Придністров’я на Сході України.

«Їм бракує для повного завершення Маріуполя, як морського порту, аеропорту та Дебальцевого як ключового залізничного пункту. Сьогодні домовляються, щоб відвести артилерію звідти. Я кажу: як тільки ми це зробимо, ця буферна зона одразу буде заблокована», - розповів Андрій Парубій.

З його слів, відведення артилерії із буферної зони буде злочином, адже представники добровольчих батальйонів, які зараз стоять у Дебальцевому, говорять, що після відходу артилерії їх просто знищать, як це було під Іловайськом. Андрій Парубій розповів, що переконав Петра Порошенка особисто відвідати зону АТО, щоб довести, що не можна дозволити здавати наші міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Євген Показати IP 11 Жовтня 2014 18:06
Климчук з Моклицею, 2 здорових бикі. Валіть в Айдар на схід! А не за спиною Лапіна піаритесь!
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2014 18:20
коментар було видалено
Дончанин Показати IP 11 Жовтня 2014 22:07
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 12 Жовтня 2014 07:46
Тепер Парубій міркує правильно, а не хоче визнати своєї особистої вини за розпалювання кривавого протистояння в другій половині січня ц.р. на вулиці Грушевського, що через місяць завершилося розстрілрм "небесної сотні"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus