USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Чоловік із гранатою прийшов у чернівецький суд через арешт сина

17 Березня 2023 16:13
У Чернівцях чоловік-військовий прийшов в Апеляційний суд із гранатою через арешт сина.

Про це інформує місцеве видання «Молодий буковинець», яке цитує начальника ГУНП у Чернівецькій області Руслана Дударця.

«До Апеляційного суду на судове засідання прийшов батько засудженого. Дізнавшись, що сину змінили міру запобіжного заходу на взяття під вартою, він хотів пройти до нього у залу судового засідання. На пункті пропуску, де стоїть металошукач, його зупинили працівники судової охорони і запитали про заборонені предмети. Чоловік дістав з кишені гранату і показав її.

Чоловік вийшов до арки біля вхідних дверей Апеляційного суду. Ми провели з ним перемовини. Він добровільно віддав гранату і травматичний пістолет, який був при ньому. Чоловік нікому не погрожував, але висловив невдоволення, що сину призначили такий жорсткий вирок», – йдеться у повідомленні.

Під час інциденту вулицю Емінеску у центрі міста перекривали. Поліція буде з’ясовувати, звідки граната у чоловіка. За словами правоохоронців, він є військовослужбовцем. Йому загрожує за незаконне поводження зі зброєю до 8 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus