USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Чоловік вчинив спробу самогубства в ТЦК на Закарпатті: близькі кажуть про побиття

16 Березня 2024 15:12
У Хусті на Закарпатті молодий чоловік вчинив спробу самогубства в приміщенні місцевого ТЦК.

Як повідомила дівчина потерпілого, він зважився на це через жорстокі тортури, інформує УНІАН.

За її словами, чоловіка викрали працівники прикордонної служби з готелю міста Виноградів.

«Вдягли кайдани та повезли його в невідомому напрямку. Як я потім дізналася, його відвезли до прикордонного пункту пропуску «Вилок», і там почались звинувачення у намаганні перетнути кордон (це було не так)», – розповідає жінка.

Вона стверджує, що прикордонники змушували чоловіка підписати документ із зізнанням у спробі незаконного перетину кордону. Після цього його, як каже жінка, доправили до ТЦК міста Хуст.

«І лише наступного дня о восьмій ранку я чую від добрих людей, що він в реанімації міста Хуст», – повідомила жінка.

Читати ще: В Ужгороді працівники ТЦК серед ночі забрали водія автобуса, який привіз дітей із Вінниці на змагання

За її словами, в ТЦК хлопця били та знущалися, виривали волосся, тягали по асфальту, принижували. Жінка також опублікувала відео з лікарні, де видно в якому стані перебуває потерпілий.

«Людина була з документами після операції, у нього забрали його ліки. Довели до спроби самогубства, лише після цього його відвезли до лікарні», – розповіла вона.У Закарпатському ОТЦК та СП в коментарі УНІАН підтвердили, що 13 березня прикордонники затримали громадянина Хабарова Є. В. «під час спроби незаконного перетину кордону». Також там визнали, що чоловіка доправили до РТЦК міста Хуст «для уточнення військово-облікових даних».

Читати ще: «Лякала інтернатом та ТЦК»: у гімназії Чернівців поліцейська погрожувала школярам

«Під час перебування на території РТЦК та СП громадянин зайшов до вбиральні, де через деякий час його знайшов представник Хустського РТЦК та СП. Громадянин Хабаров Є. В. сидів на підлозі зі слідами крові та порізами на руках. Військовослужбовці ТЦК та СП надали невідкладну домедичну допомогу та викликали поліцію і карету швидкої допомоги, яка доставила громадянина до Хустської міської лікарні. Лікарі зафіксували спробу суїциду», – заявили в пресслужбі.

Інформацію про побиття в ТЦК не підтвердили, але прямо не заперечили також, зазначивши, що за цим фактом триває службова перевірка.

За даними джерел УНІАН, потерпілий не є мешканцем Закарпатської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
анонім Показати IP 16 Березня 2024 15:59
мільйонери ТЦКшники безкарно знущаються над тисячами людей - бють, викрадають мордують. Два нещасні дядьки гуцули які захищали себе від свавілля ТЦКашників вже в СІЗО. Відео було в інтернеті. А ще пропонують ТЦКашникам дати дозвіл на застосування зброї. Колись говорили про безправя народу при капіталізмі чи кріпацтві. Зараз наша держава в 100 разів гірша. Побоями та знущаннями гонять кріпаків захищати майно мільйонерів та мільярдерів. Уряд просить гроші по всьому світу і в той же час розглядає законопроект щоб дозволити Ахметову та таким як він вивезти з країни 6 мільярдів долларів нібито для погашення боргів, а насправді в свої офшорні компанії
Бульба Показати IP 16 Березня 2024 16:19
Це Україна!! Люди доведені до відчаю! Як батькам загиблих воїнів пояснити,що проводити в останню путь сина треба проїжджати біля маєтків корумпованих поліцейський керівників, прокурорів, суддів і чиновників??
True Показати IP 16 Березня 2024 20:30
Не здивуюся, якщо побої назвуть "як сам вдарився". Час показує, що в цій країні покарання несуть тільки "ухилянти", всі інші корисні на зараз, можуть спати спокійно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus