USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чоловік вивіз з Волині шин на понад 12 тисяч гривень

14 Листопада 2012 11:46
На більш ніж 12 тисяч гривень обдурив мешканець Київської області підприємця з Волині. Шахрай, замінивши шини до свого автомобіля, пообіцяв розрахуватися за них пізніше. Однак, обіцяних грошей власник шиномонтажу так і не дочекався.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС в області.

До чергової частини Ківерцівського райвідділку міліції звернувся 36-річний лучанин із заявою про те, що 48-річний мешканець Київської області шахрайським шляхом заволодів шинами та дисками до автомобіля Ford Galaxy вартістю понад 12000 гривень.

Правоохоронці з’ясували, що заявник відкрив на території Ківерцівського району приватне підприємство, яке займається шиномонтажем. За роки діяльності підприємець напрацював базу постійних клієнтів, серед яких був і мешканець Київської області.

Зважаючи на те, що приїжджий займався транспортними перевезеннями, то постійно користувався послугами лучанина. Оскільки чоловік уже не вперше звертався до заявника та увійшов у довіру, то вирішив цим скористатися. Після того, як він уже вкотре приїхав на підприємство і замінив шини до автомобіля Ford Galaxy, пообіцяв привезти гроші пізніше. Пройшло більше місяця, але замовник так і не розрахувався. До слова, на телефонні дзвінки шахрай не відповідав. Тому 36-річний підприємець звернувся за допомогою до працівників міліції.

Наразі правоохоронці вирішують питання про порушення щодо зловмисника кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мазорчук Показати IP 14 Листопада 2012 20:54
А до чого тут кримінальна справа ? Це звичайний господарський спір. Мені сусід позичені в мене 100 грн. вже другий місяць не віддає. А взяв на тиждень до получки. Каже зарплату затримують. Якщо розписка є то хай в суд позов про стягнення боргу подає. А не має розписки то хто йому доктор ? Сам лох...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus