USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому Бабатунде не забив гол у ворота «Шахтаря»

5 Травня 2015 09:48
«Дуже шкодую за своїми втраченими нагодами», - прокоментував півзахисник «Волині» Майкл Бабатунде після гри із «Шахтарем». Про це інформують у прес-службі футбольного клубу.

Нагадаємо, вчора, 4 травня, луцька «Волинь» відібрала очки у донецького «Шахтаря». Поєдинок закінчився нічиєю. Після поєдинку тренер луцької команди Віталій Кварцяний дозволив футболістам вина та жінок.

Читайте також, як прокоментував головний тренер ФК «Шахтар» Мірча Луческу гру своїх підопічних.

- Це був великий матч із великою командою. Як би не грав у цьому сезоні «Шахтар», він завжди сильний і потужний. Я дуже щасливий, що ми забрали у нього очки. Хоча був би ще щасливішим, якби забив хоча б одного разу з двох моментів, які створили мені партнери.

- Зупинися детальніше на цих моментах. Чому не вдалося забити?

- Так, я ще дуже шкодую за цими моментами. Спочатку не вистачило швидкості, а в другому таймі – точності. Це - футбол, він може зробити людину щасливою, але водночас не дати повного щастя. Можливо, не вистачило швидкості, коли я вийшов проти Пятова.

- Ви згадували перед цією грою перемогу дворічної давнини у Луцьку?

- Аякже, передусім через те, що тоді виявили характер і не поступалися у боротьбі, цим самим зменшивши вплив майстерності «Шахтаря». А я згадував через те, що в тому матчі Срна мене травмував і я не дограв поєдинок. Сьогодні Срна також діяв дуже жорстко і впевнено, не дав нам забити.

- Вас довго сьогодні не відпускала публіка…

- Я більше скажу – нам завжди легше грати навіть із дуже сильним суперником, коли глядачі підтримують і їх багато. Наші фанати – просто молодці. Якщо стадіон підтримує, це додає сил навіть наприкінці гри із таким сильним суперником.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus