USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чому екс-гравець «Волині» обрав китайський клуб

9 Липня 2015 10:53
Екс-півзахисник «Волині» Ерік Бікфалві пояснив своє рішення продовжити кар'єру в «Ляонін Хувінь». Відмовити його від Китаю міг тільки «Шахтар» і Містер. Про це інформує Uafan.

«Не було жодного сенсу залишатися в Європі, якщо не переходити в топ-команду. У мене були хороші пропозиції, але вімовити мене від переходу в китайський клуб міг тільки «Шахтар» і Мірча Луческу. У мене були пропозиції з бундесліги, Італії, Франції та Росії. Правда, одна справа грати за команду з верхньої частини турнірної таблиці, а зовсім інше – за середняка. Я не дочекався того, чого хотів, тому й вирішив переїхати в Китай. І ні про що не шкодую. Мені дуже подобається місто і умови для тренувань, яких я не бачив навіть у великих клубах. Я був приємно здивований тим, що я знайшов тут», – сказав 27-річний Ерік Бікфалві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЧП Показати IP 9 Липня 2015 13:40
Хороший футболіст і шкода, що покинув Волинь і команду. А обрав Китай тому, що добре платитимуть і створять хороші умови для проживання і роботи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus