USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому водій луцької маршрутки третій рік поспіль роздає дітям цукерки

12 Квітня 2017 08:29
Лучанин Василь Леонтійович Гордійчук уже третій рік поспіль пригощає пасажирів маршрутного таксі цукерками. Василь Гордійчук, водій маршрутки № 9, розповідає, що гарна традиція сформувалася випадково, за збігом певних обставин.

«На маршруті № 9 їжджу вже понад 12 років. Пригадую, що ця ідея виникла в мене спонтанно. Три роки тому, коли в мене з'явилася онука, я відмовився від куріння й почав купляти собі на заміну цукерки. І от одного разу, коли я працював на рейсі, в салоні розплакалася маленька дитинка, аби втішити її я дав малечі смаколик. Дитина була задоволена, заспокоїлася. Від цього було приємно і мені, бо дитяча радість не зрівняється ні з чим. То з того часу якось так і повелося...», - розповідає пан Василь.

Втім, цукерками водій пригощає лише дошкільнят та первачків, мовляв, старшим дітям батьки дають гроші в школу, то ж ті самі можуть собі придбати бажане.

«Часто буває, що люди дивуються цьому, особливо, коли я кажу, щоб взяли «здачу» для дітей. Але дехто вже звик до цього. Кажуть, що тільки моїми цукерками малечу в школу можна заманити. До прикладу, одна жіночка з Теремного мені розповідає, що коли не може зранку розбудити сина в школу, то каже йому, аби той поспішав, бо сьогодні дядя цукерку дасть. Тож малий кулею збирається на навчання», - каже водій. Та додає, що кожного дня на солодощі витрачає 30-40 гривень, але витрати не головне, бо дитячі усмішки безцінні.

До слова, Василь Леонтійович має трьох внуків, яким дуже пишається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
саша Показати IP 12 Квітня 2017 08:35
молодець водій. усі б були такі чемні як він!
отож Показати IP 12 Квітня 2017 09:05
Як виявляється не всі водії машруток хами і бариги!
Весна Показати IP 12 Квітня 2017 09:07
Молодець! Розумію, що грошей багатьом зараз на багато що не вистачає, але поки інші водії гризуться за підвищення проїзду, то ось приклад людини яка витрачає щодня 30-40 грн не для себе чи своїх рідних, а для зовсім чужих дітей і я впевнена, що отримує від цього задоволення і сам. І навряд чи в достатку великому живе. Таким позитивним людям легше жити. І нехай біля такої людини інша можливо задумається і стане трошки добрішою або веселішою.
Саша Показати IP 12 Квітня 2017 13:48
Приємно і тепло на душі стає коли читаєш за таких людей! Якось аж хочеться цього чоловіка міцно обійняти
отакої Показати IP 12 Квітня 2017 15:33
Всю дорогу вчимося дітей не брати нічого в чужих людей.....а тут таке піднесення в коментарях
до отакоі Показати IP 12 Квітня 2017 19:35
Ну разом з тим мабуть, треба трішки фільтрувати, цукеркою пригощає ж не якийсь дядько в хащах)))
отакої 2 до до отакоі Показати IP 12 Квітня 2017 20:29
Дитина не може фільтрувати....і в неї формується толерантність до дядька, чужого притому, з цукерок....і наступного разу візьме в будь якого дядька чи тітки
Я Показати IP 13 Квітня 2017 12:10
До оттаких.... по перше читайте уважніше дошкільнята... їздять з батьками.При батьках цукерку беруть. .А до водія приємно, що такі люди внас ще є...Хай бог дає йому здоровя....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus