USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Водій луцької маршрутки, який роздає дітям цукерки, потрапив на популярне телешоу

5 Жовтня 2017 15:39
Водій луцької маршрутки, який роздає дітям цукерки, став героєм шоу «Сюрприз, сюрприз!».

Як повідомляють автори телепрограми, випуск з його участю вийде в ефір у п’ятницю о 20:00 год на телеканалі СТБ.

У шоу «Сюрприз, сюрприз!», ведучою якого є Маша Єфросініна, нагороджують людей, що роблять добрі справи.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про цього водія маршрутного таксі у Луцьку в матеріалі «Дрібничка, а приємно: водій луцької маршрутки роздає дітлахам цукерки».

Так, лучанин Василь Гордійчук уже третій рік поспіль пригощає пасажирів маршрутного таксі цукерками. Водій маршрутки № 9 розповідає, що гарна традиція сформувалася випадково, за збігом певних обставин. Цукерками водій пригощає лише дошкільнят та первачків, мовляв, старшим дітям батьки дають гроші в школу, то ж ті самі можуть собі придбати бажане.

«Три роки тому у мене народилась внучка, і я став по-іншому дивитись на дітей, - коментує Василь. – Батьки не проти, що я пригощаю всіх цукерками. Іноді розповідають, що до садочку дитину неможливо підняти, а якщо згадують про дядю, який буде давати цукерки, то маленькі вже моментально стоять на зупинці».

ДИВИТИСЬ ВІДЕО ЕФІРУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus