USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому на «Ягодині» довжелезні черги

24 Грудня 2013 11:46
Прикордонники звітують, що черги на «Ягодині» – з вини «Устилуга», інформує Волинська газета.

Доки польська сторона «наводить марафет» на території свого пункту пропуску «Зосин», через український ПП «Устилуг» ліпше не їхати.

Однак, подорожуючі, які цим правилом скористалися та скерували на міжнародний пункт пропуску «Ягодин», цими вихідними опинилися у довжелезній черзі.

Як розповіли очевидці, черга на виїзд із Польщі вони долали близько п’яти годин.А в’їзд в Україну зайняв близько трьох годин.

Утім, начальник штабу Луцького прикордонного загону Олег Шевченко запевнив: його підопічні на «Ягодині» працюють ритмічно, статистика пропускної спроможності не знизилася. А вся причина в тому, що, по-перше, перед святами дуже багато наших громадян їдуть на закупи до Польщі, а по-друге – ритмічно не працює ПП «Устилуг».

«Щоб реагувати на зміни в обстановці, пов’язаної зі зібльшенням руху в пунктах пропуску, на спільній ділянці державного кордону українські та польські вартові будуть проводити спільні патрулювання під час свят на під’їзних дорогах до пунктів пропуску, – зазначив підполковник Шевченко. – А в разі необхідності Державна прикордонна служба залучить додаткових працівників у штат МПП «Ягодин» кількістю шість осіб».

Утім зараз, вважає начальник штабу Луцького загону, такої потреби ще немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 24 Грудня 2013 12:47
У неділю повертався з Польщі. Нарахував 535 фур у черзі.
Остап до Лучанин Показати IP 24 Грудня 2013 13:11
Була торгівельна війна з росіянами тепер з європою :)))
Пані Показати IP 24 Грудня 2013 13:33
На нашій стороні , на 4 черги машин- 1 -таможеніца та 1 митниця! !!!!!!!!! Як Вам???
луяанин...) Показати IP 24 Грудня 2013 14:21
Яка війна... Штучна очередь перед святами, хочеш стояти стій. не хочеш 200 гривень і на митницю, сам їжджу на польшу і відчював це все на влісній шкурі... все нормально, ЄВРОПА....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus