USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чому не призначають нових голів РДА на Волині

25 Березня 2014 18:31
Кожен кандидат на посаду в органах влади проходить спеціальну перевірку, - повідомили в облдержадміністрації.

Про це під час зустрічі з представниками ЗМІ, що відбулася 25 березня, розповів голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

З його слів, сьогодні кожен кандидат на посаду в органах влади проходить спецперевірку не лише в облдержадміністрації, а й в Кабінеті міністрів та Адміністрації президента.

«Ми теж хочемо, щоб були швидкі призначення, але на сьогодні ми не представили жодного заступника голови ОДА офіційно. Це відбувається не тому, що їх у нас немає, а тому що документи проходять спецперевірку, яка триває від двох тижнів. Наприклад, якщо людина здобула вищу освіту в Росії, потрібно отримати про це підтвердження з Росії», - пояснив Григорій Пустовіт.

Він повідомив, що з дня на день чекають призначення Романа Карпюка на посаду заступника голови облдержадміністрації з гуманітарних питань, відправили документи на решту заступників. Голів райдержадміністрацій, які представляли попередню владу, звільнили лише минулого тижня.

«Сьогодні ми відправили документи на голів більшості райдержадміністрацій. Як швидко пройде цей процес, ми можемо лише припускати. Відсутність оперативності викликана тими фільтрами, які встановлені, щоб випадкових людей - тих, хто чинив злочини, хто не має вищої освіти, має куплений диплом, не було у владі», - розповів голова облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ода Показати IP 25 Березня 2014 18:54
А чому на фото ще непризначений мартинюк, він вже про.рав всю роботу внутрішньої політики в минулій каденції?! в носі кулупався цілий день! і ромчик матвійчук лишився - вміє д.пу л.зати, хоч так активно впроваджував новації Б.П.! таких з.сранців кругом треба ж!
рда до ода Показати IP 26 Березня 2014 08:28
Новації не погані, але "Ромчик" їх у звичайних людей крав і подавав як свої, тому і був "головастіком"!:)
Вікторія Показати IP 25 Березня 2014 22:44
еге ж, Ромчик ще та непотріб!
Волиняни Показати IP 26 Березня 2014 08:06
Вже ви напрацюєте з такими кадрами, в області бардак, нічого не робиться, нічого не контролюється, нещасні, про що ви говорите!
Волинянка Показати IP 26 Березня 2014 08:12
Приховану, злочинну мільонершу, яка бажає ВЛАДИ і її "кадри" геть! Вже дізналися хто і що!
О+О Показати IP 26 Березня 2014 09:58
Хочеться по-скоріше побачити "їхню роботу"...
Лучанин Показати IP 26 Березня 2014 10:29
Та на що там буде дивитись, коли вже призначать на посаду будемо не дивитись а мучитись з деякими із таких управлінців-мільйонерш
Анонім до Лучанин Показати IP 13 Квітня 2014 16:06
А міліонерши то хто? Чи ти так, аби написати? ААА!!!!!!!!!!! Міліонери зараз інтернет-тролі, яким все не подобається!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus