USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як реконструюють кабінет голови Волинської ОДА

8 Березня 2014 22:10
Новопризначений голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт працює не в кабінеті керівника виконавчої влади області, а в іншому. Він використовує приміщення, яке після капітальної реконструкції довгий час займав Олександр Башкаленко як перший заступник голови облдержадміністрації, інформує «Волинська газета».

Пояснюється все дуже просто: одразу після представлення (а воно відбулося 6 лютого цього року) Олександр Костянтинович розпорядився капітально реконструювати кабінет голови облдержадміністрації та першої приймальної. Пролунало пояснення, що, мовляв, від сигаретного диму Бориса Клімчука, який курив, буквально все просякло тютюном.

Щоправда, буремні майданівські події внесли в плани суттєві корективи: робітники встигли лише розтрощити приймальну та кабінет, а от завершити реконструкцію не зуміли. Тож і не може Григорій Пустовіт використовувати кабінет голови облдержадміністрації, бо там – суцільна руїна. До речі, на своєму персональному сайті заступник голови облради Ігор Гузь оприлюднив фото приміщення.

Наразі інформації про результати перевірки цієї реконструкції Ігор Володимирович не оприлюднив. Натомість залишається тільки нагадати, що кабінет першої особи виконавчої влади нашого краю без суттєвого ремонту існував із моменту здачі будівлі в експлуатацію і аж до 2005-го року, коли на революційній хвилі замість Анатолія Француза було призначено Володимира Бондаря. Саме тоді з’явилися фігурні стелі та біло-вишневі мотиви в оздобленні інтер’єрів. Скільки вартували всі роботи та матеріали, досі невідомо, хоча, коли врахувати ціну однієї тільки шафи-купе для верхнього одягу (понад 10000 гривень), то сума набігала чималенька.

Кажуть, руку до дизайнерської розробки проекту приклав тодішній начальник облуправління капітального будівництва Антон Кривицький. І саме в непростий для країни час,Олександр Башкаленко все захотів кардинально змінити, але зупинився на півдорозі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Березня 2014 22:13
не встиг подерибанити бюджет башкаленко. копнули в *упу
Крук Показати IP 8 Березня 2014 22:19
крівіцкій скрізь рученята прикладав
він Показати IP 8 Березня 2014 22:21
тепер цкй дерібан зробить пустоцвіт
Анонім Показати IP 8 Березня 2014 23:06
А СШа вже надало на це кредит?
штукатур Показати IP 9 Березня 2014 06:47
Всіх тих, хто розпочинав роботу з кабінетів, спіткала погана доля.
Неля до штукатур Показати IP 9 Березня 2014 10:34
Не треба ля-ля! Француз і Романюк не робили ремонтів, а Бондара, Романюка і Клімчука офіційно звільняли, без революцій!
вірно Показати IP 9 Березня 2014 08:07
тільки ремонт кабінету. Більше думок немає! Державник...
дідо Показати IP 9 Березня 2014 09:09
Клімчук знищив державна майно своїм куривом, то ж нехай оплатить ремонт кабінету. В державних установах заборонено палити.
будівельник Показати IP 9 Березня 2014 10:28
інформує «Волинська газета» Хаха! Редактор газети вже будьоновку змінив?:) То ще той пристосуванець!:) А чого ж Вовчик не повідомив, що ремонт і реконструкцію Клімчук і Башкаленко робили за власні кошти?! А от Пустовіт тепер з державних, наших, платників податків, буде ремонтувати і всі проковтнуть!
дідо до будівельник Показати IP 9 Березня 2014 10:44
неправда.... Вже колись Клімчук розказував .що ремонт фундаменту приміщення ОДА буде робитися за кошти спонсорів, а в кінці заплатили з кишені народу. Клімчуку вірити- себе не поважати.
Олена Показати IP 9 Березня 2014 10:31
Ну з назви статті так і не зрозуміло, то ЯК РЕКОНСТРУЮЮТЬ КАБІНЕТ ГОЛОВИ ВОЛИНСЬКОЇ ОДА???
Анонім до Олена Показати IP 9 Березня 2014 13:27
ніяк його не реконструюють ..бо можуть не втигнути.Скоро все зміниться хай не турбуються "херої"
4554 Показати IP 9 Березня 2014 17:45
А як бути після цього: "Правительство Украины ввело временный запрет на покупку форменной одежды, оплату услуг мобильной связи, покупку автотранспорта (кроме скорых, пожарных и аварийно-спасательных), мебели, мобильных телефонов, ноутбуков, бытовой техники и проведение ремонта. Соответствующие меры закреплены постановлением Кабинета министров №65 "Об экономии бюджетных средств и недопущении расходов бюджета" от 1 марта, обнародованным на сайте правительства в субботу." І там ще багато чого "нізя". Детальніше http://telegraf.com.ua/biznes/ekonomika/1165479-kabmin-obnarodoval-meryi-ekonomii-gossredstv.html. Цікаво за які кошти буде робитись ремонт. А Башкаленку нарахувати збитки. Яка була обгрунтованість ремонту? Прокурено. Дешевше було б декілька днів ладаном подиміти, заодно можеб і нечисту силу вигнали, а іншу не пустили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus