USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Чому не вдалося придбати трактор для робіт у луцькому парку

27 Червня 2018 10:34
Оскільки через бюрократичну тяганину двічі не вдалося провести тендер з закупівлі трактора для КП «Парки та сквери міста Луцька», кошти наразі перерозподілять.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 27 червня.

Як пояснив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, потрібно придбати специфічну техніку – трактор з нижньою передачею, що не випускається серійно, а дообладнується. Спочатку тендер виграло підприємство з Туреччини, але через те, що в країні був введений надзвичайний стан, воно відмовилося від участі та повернуло кошти. Під час другого тендеру учасники не надали документів, тож конкурс був скасований. Третій тендер вдалося б провести лише у вересні, коли розпочнуться дощі, тож купувати трактор цьогоріч вже недоцільно. Оскільки через бюрократичні перешкоди придбати техніку не вдалося, то з 1,7 мільйона гривень, виділених на купівлю трактора, 1,4 млн пропонують перерозподілити на купівлю сміттєсортувальної лінії та контейнерів для роздільного збору сміття.

На запитання члена комісії Павла Данильчука про те, скільки коштів місто сплатило за роботу трактора, який зараз працює у парку, Ігор Поліщук відповів, що коштів не сплачували, оскільки техніку з метою демонстрації надало одне з підприємств, яке хотіло брати участь у тендері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 27 Червня 2018 15:14
не купили бо не домовились про відкат

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus