USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Сьогодні завершать демонтаж контейнерів на Центральному ринку

29 Травня 2020 12:13
Демонтаж контейнерів на території Центрального ринку завершать сьогодні, 29 травня. Відразу після цього прибаратимуть вищезгадану ділянку.

Про це під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 29 травня, повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Як розповів директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль, у звязку з рішенням міської ради про припинення прав постійного користування земельною ділянкою на вулиці Глушець,1 площею 0,59 гектарів комунальному підприємству «Луцькі ринки», відбулися певні зміни, відображені у відповідному проєкті рішення. У зв’язку з цим у підприємства зменшуються надходження та витрати.

Отже, після зміни фінансового плану підприємство планує отримати прибуток у розмірі 116,6 тисяч гривень, що менше затвердженого показника на 273,6 тисяч гривень.

Члени виконкому проєкт рішення підтримали.

Насамкінець, Григорій Пустовіт зазначив, що сьогодні, 29 травня, завершать демонтаж контейнерів на цій території, після чого розпочнеться її прибирання.

«Ця територія після демонтажу, який завершать сьогодні, буде прибрана нашим комунальним підприємством. Там буде чисто. А департамент муніципальної варти свого часу показав, у якому стані залишають ринок після себе підприємці», – зазначив посадовець.

нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що на колишній території КП «Луцькі ринки», а також території, що обслуговувалася ТОВ «МТС Агросервіс» та ПФ «Скорпіон-Плюс», залишилося менше 50 контейнерів з більше, ніж 450, які знаходилися на даних ділянках до початку переїзду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Бульба Показати IP 29 Травня 2020 12:55
Чекаємо на новий спортивно- розважальний центр!! Я обовязково подам заявку від наших представників і запропонуємо реальну ціну за землю!!! Але содять слухи що питання вже вирішене!!!
Влад до Бульба Показати IP 30 Травня 2020 12:43
Наших - це яких? Чергова ГО чи активісти без роботи, але з купою бабла?
Степан (Крымчанин) Показати IP 29 Травня 2020 13:08
Ну, закончат ...и, что? Ломать не строить-душа не болит. Что тут будет? Где средства взять? Где детальный проект? Не красивые картинки, а детализированный план реконструкции. Кто подрядчик? И самое интересное -какой откат?
Лучанин Показати IP 29 Травня 2020 14:05
А гуманітарки ряди що залишать?
Лучанин Показати IP 29 Травня 2020 14:16
А що ряди гуманітарки ринку Пахолка там же не будуть зносити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus