USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чому продають луцький евакуатор

31 Жовтня 2016 15:28
Луцький евакуатор продають через малу вантажопідйомність: він не здатен підняти мікроавтобус чи джип. До слова, обирали потрібну модель саме спеціалісти «Автопарксервісу».

Про це у Фейсбуці повідомив власник луцького евакуатора, підприємець Володимир Пащенко.

Він зазначив, що ідея купити евакуатор і здати в оренду комунальному підприємству належить не йому, а луцькій мерії. Охочих купити евакуатор довго не знаходилося, тому, зі слів Пащенка, йому запропонували його придбати, аби комунальники могли орендувати евакуатор.

«До речі, вибором евакуатора займалися теж спеціалісти «Автопарксервісу», - каже Пащенко та додає, що евакуатор виявився недостатньо потужний для луцьких реалій.

Мовляв, під час робіт не раз виникала потреба евакуювати буси, а раз навіть – трактора, а він не розрахований на це.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на дорогах Луцька з'явився перший евакуатор, який розпочав роботу 8 жовтня. Проте згодом стало відомо, що евакуатор може піднімати далеко не всі автомобілі – джипи та навіть мікроавтобуси йому просто не під силу. Як розповів волонтер Дмитро Сандалов у себе на сторінці у Фейсбуці, у Луцьку авто мажорів евакуйовувати не будуть, адже цей MAN не зможе завантажити навіть УАЗ, вагою близько 2 тонн. А всі «мажорні» джипи важать ще більше.

Як виявилось, евакуатор MAN 2001 року випуску, з державним номером АС7814ВК, був зареєстрований в сервісному центрі МВС 17 вересня 2016 року на ресторатора і підприємця Пащенка Володимира Митрофановича. Як зізнався в коментарі журналістам ІА Волинські Новини заступник мера Луцька Сергій Григоренко, надати кран-маніпулятор в оренду комунальному підприємству зголосився лише один власник евакуатора.

29 жовтня стало відомо про те, що евакуатор транспорту, який комунальне підприємство «Автопарксервіс» орендує за 16 000 гривень на місяць, виставили на продаж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ВВВ Показати IP 31 Жовтня 2016 16:02
одним словом в Автопарксервісі працюють не спеціалісти, а близорукі експерди
Лучанин Показати IP 31 Жовтня 2016 16:06
Голова для чого?щоб думати!А то спочатку зробили,а потім подумали!Спочатку треба було перед тим як брати в аренду цей евакуатор MAN його перевірити чи він здатен піднімати необхідну вагу,а потім вже вирішувати-брати його в аренду чи ні!А то взяли,а потім виявилось,що йому така вага не під силу.Нехватило розуму перевірити!Чим люди в міській раді думають?Явно що не головою!А заднім місцем!
1234 Показати IP 31 Жовтня 2016 17:06
Григоренко не тримайте лучан за дурнів. Розірвіть договір з Пащенком та укладіть з іншим власником евакуатора, який має відповідну вантажопідйомність, а Пащенко нехай переставляє своїм евакуатором каструлі в ресторані...
1941—45 Показати IP 31 Жовтня 2016 19:28
Бабкі С:УКІ тирять!!!
Велосипедист Показати IP 1 Листопада 2016 21:04
Все ж більшість машин у Луцьку є легковими! Одного евакуатора і так було замало... Потрібно просто орендувати/купити ще одного тепер вже з потрібною потужністю. Була колись в ІТ-шників класна ідея щоб кожен громадянин міг зафіксувати правопорушення на фото і відправити анонімно в органи які після розгляду надсилають штраф з доказом власнику авто по пошті. P/S оригінальність фото дуже легко перевірити через мета дані. Мрії...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus