USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чому страйкували луцькі дорожники. ОНОВЛЕНО

14 Вересня 2015 21:00
Головні автошляхи до Луцька одразу у п'яти напрямках перекрили самі дорожники. Протест тривав близько години, проте на відновлення руху у місті та його околицях пішло значно більше часу.

Нагадаємо, волинські дорожники попередили про страйк та перекриття доріг Волині з 11 до 12 години 14 вересня.

На в'їздах до обласного центру утворилися величезні черги з вантажівок, громадського та приватного транспорту.

800 працівників Волинського облавтодору вимагають виплатити їм 11 мільйонів заборгованої зарплатні, - повідомляє ТСН.16:45.

Кажуть, востаннє отримували гроші ще у березні. У місцевій дирекції автодору пояснюють - розрахуватися з працівниками не можуть, бо рахунки заблоковані ще з минулого року.

Якщо вимоги дорожників не задовольнять, наступний протест вони обіцяють влаштувати вже у столиці - погрожують взяти в облогу будівлю уряду.

"Ви уявляєте, як це жити, коли з середини березня немає зарплати. Це при тому, що вся сім'я працює у дорожній службі. Це – крайній засіб, бо терпіти це більше вже не можна", - обурюється працівниця Волинського облавтодору Людмила Федуник.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, щодо страйку дорожників на Волині, голова Волинської ОДА порадив шукати правди в міністерстві.



До слова, акція була маштабною і проходила по всій Волині. Так, мітинг працівників Облавтодору відбувся сьогодні, 14 вересня, і у Володимирі-Волинському.

Також акція протесту працівників Волинського облавтодору відбулася у селі Шклинь Горохівського району. Акція тривала одну годину і проходила у формі постійного ходіння по пішохідному переході на автомобільній дорозі Львів - Луцьк.

Головна вимога працівників Облавтодору - це виплата зарплати і стабільна робота. Заробітну плату затримують ще з березня через заблокування рахунків Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Працівники чекали та надіялися, що влада зверне на них увагу і допоможе у вирішенні важливої проблеми дорожників, та, на жаль, за період страйку до працівників не приїхали представники Горохівської райдержадміністрації, районної ради і засобів інформації. Страйкарі пообіцяли повторювати акцію, поки їх не почують, - повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини представники колективів філій « Горохівський автодор» і ДРП №5 Луцької ДЕД.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Вересня 2015 09:19
А фраза - як працюємо, так і отримуємо, це не про них? Хоч ями, там де страйкували, піском позасипали?
Волинян Показати IP 15 Вересня 2015 09:30
Ая-яй! Підставляють космоса Гунчика, а вибори на носі. потрошенко не простить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus