USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чому термін «якісне будівництво» – це про луцьку компанію ЛДБК?*

5 Травня 2020 10:02
Чи можна відрізнити надійного забудовника від сумнівного серед великої кількості будівельних компаній? Як відрізнити якісне будівництво від шахрайства? Для тих, хто задумується про купівлю квартири, ці питання життєво важливі, адже вдала покупка нерухомості – це надійна інвестиція. А помилка може коштувати надто дорого для гаманця.

Будівельна компанія ЛДБК працює на ринку вже більше 20 років. За цей час вона здобула репутацію надійного забудовника, який попри численні кризи і негаразди в українській економіці, стабільно працює і здає свої об’єкти, відповідно до оголошених термінів. Місцева компанія, яку добре знають не лише на Волині, а й в усій Україні має надійну репутацію як серед клієнтів, так і серед колег-будівельників. У її історії немає скандалів з недобудовами чи незданими в експлуатацію будинками, негараздів з дозвільними документами чи невиконаними обіцянками. В нестабільний час це – великий плюс.

У компанії відповідально ставляться до вибору будівельних матеріалів. Їхню якість перевіряють у власній незалежній лабораторії, щоб клієнти були впевненими у надійності будівництва. Усі матеріали від постачальників – від вікон та дверей до прокладених труб та електропроводки – мають сертифікати якості та гарантійні зобов’язання.

Луцький забудовник виконує свої обіцянки: клієнти отримують саме те, що вони бачили на візуалізації. Все здається в обіцяні терміни і відповідає підписаним угодам. Дотримуючись затвердженого проекту, компанія створює комфортні умови для проживання у своїх будинках.

Комплексний підхід до будівництва – це саме те, чого часом бракує багатьом новобудовам. Лише коробка багатоповерхівки – це не про будинки від ЛДБК. В комплексах, які зводить компанія, ще до здачі будинків облаштована прибудинкова територія: висаджені рослини, встановлені ігрові та спортивні майданчики, вуличні тренажери, смітники та лавки.

Навіть внутрішня комплектація квартир у забудовах від луцької компанії, свідчать про якість в найменших дрібницях. Квартири у зданих будинках вже готові до ремонту: стіни при мінімальній підготовці можна фарбувати або обклеювати шпалери, на ідеально рівній підлозі можна швидко змонтувати покриття, вже встановлені вимикачі та розетки, труби для підключення сантехніки. Надійні вікна, броньовані двері з протизламними замками, якісний котел – це те, що вже є у квартирах комплексу «CaramelResidence» від БК ЛДБК. Саме тому квартири в комплексі розкуповують ще на стадії будівництва.

За більш детальною інформацією щодо квартир у комплексі звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола з Перемоги Показати IP 5 Травня 2020 10:46
Хвали мене, моя губонько !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus