USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чому у Луцьку досі немає велодоріжок

30 Квітня 2015 17:30
Через затягування тендерних процедур розмітку на дорогах Луцька наноситимуть із наступного тижня.

Про це йшлося під час 73-ї сесії міськради 29 квітня.

Із запитанням до міського голови звернувся депутат Віктор Ящук. Він зазначив, що після ремонту вулиці Гнідавської на ній мала бути облаштована велосипедна доріжка та запитав, з якої причини її немає.

Міський голова Микола Романюк відповів, що цього тижня уклали угоду з підрядником і наступного тижня почнуть наносити розмітку по місту.

Він пояснив - це затягуванням тендерних процедур. Велодоріжки, з його слів, будуть на вулицях Гнідавській, Станіславського, по проспекту Соборності (її облаштують з бруківки) та проспекту Перемоги (там під час облаштування тротуарів не виклали доріжки окремим кольором, але обіцяють зробити розмітку).

У майбутньому, з його слів, тротуари намагатимуться облаштовувати лише з велодоріжками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
парламентарій з Брюс Показати IP 2 Травня 2015 11:44
Яких доріжок, ще туалетів не має. Гості міста з вул. Лесі Українки ходять в міську раду (парк вирубали). Тай велосипед собі може купити тільки син депутата.
коля Показати IP 3 Травня 2015 16:27
та мабуть недождемось а все більше людей пересідають на веліки я продав машину купив веліка за 25000грн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus