USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку обиратимуть президента без відеокамер

8 Квітня 2014 10:00
Відеокамери та ноутбуки, які використовувалися під час парламентських виборів, не будуть використовуватися під час виборів Президента 25 травня, - повідомили у мерії.

Про це йшлося під час наради з представниками виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств та установ відповідальними за здійснення контролю за належним матеріально-технічним забезпеченням виборчих дільниць, що відбулася 8 квітня.

Заступник міського голови Юрій Вербич повідомив, що відеокамери були одноразовим актом під час виборів народних депутатів України. Про це також ішлося сьогодні під час оперативної наради у луцького міського голови.

«Не секрет, що вибори глави держави будуть проводити в умовах агресії до нашої країни. Але від того, як ми проведемо ці вибори - легітимно чи ні, залежатиме те, як до нас будуть відноситись інші країни», - зауважив Юрій Вербич.

Утім, зі слів посадовця, цього разу відеокамери у залах для голосування встановлювати не будуть.

На це луцький міський голова Микола Романюк зазначив, що одного разу держава уже витратила великі гроші на вибори. Утім, на думку очільника міста, це – марнотратство:

«Держава витратила гроші, і в Юрія Григоровича лежать 83 ноутбуки, лежать відеокамери, ми написали сім листів в Центральну виборчу комісію про те, що через три роки це нікому вже не буде потрібно. Журналісти сидять попереду мене вже четвертий рік, і в декого ноутбуки по три рази помінялися, а це все лежить. Просили: дайте дітям в школи – не дали, дайте на вибори, де не вистачає комп’ютерів – ні, не можна, хай лежать», - розповів міський голова.

Разом з тим, не виключено, що відбудеться і другий тур президентських виборів, який, зі слів Юрія Вербича, відбудеться 15 червня.

Він пояснив, що до 4 червня будуть підбивати підсумки стосовно виборів. На цьому ж етапі сформують новий склад виборчих комісій.

«Від того, як пройдуть ці вибори, залежить наше майбутнє. Ви бачите, що Росія робить усе, щоб вибори Президента не відбулись. Але наше завдання - зробити все для того, аби вони пройшли нормально. Матеріальне та технічне, а також організаційне забезпечення потрібно організувати на вищому рівні. Утім, агітація – це не наше. Є закон, де чітко прописано хто і чим повинен займатися», - резюмував очільник міста Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Olha Показати IP 8 Квітня 2014 13:28
Знаємо,що і протоколи не хотіли підписувати перед веб-камерами і рахувати.А зараз роблять так,щоб не було видно ,що люди не підуть голосувати.Все робиться для того ,щоб Тмошенко стала президентом,бо інакше їй тюрма.ВАНА в тюрму не хоче.Тому і відстрілювали на майдані,тому і ПС не має перебою з баблом.І для Обами на вибори бабла ВАНА не пошкодувала.Одна жінка з Африки мені розповідала,що коли Обама йшов на вибори ,то вони всі йому скидувались .А Тимошенко ,в якої докази замовлення убивства в США,дала бабла неміряно для Обами.Хай перевірять спонсорів Обами американці.Корупція тут міжнародна.
Лучанин Показати IP 8 Квітня 2014 15:32
Та Яник в порівнянні з новими злодюгами просто відпочиває!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus