USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому у Луцьку проблеми з місцями у садочках

28 Березня 2014 11:48
У Луцьку простіше побудувати новий дитячий садочок, аніж реконструювати приміщення під дошкільний навчальний заклад.

Про це під час засідання 57 сесії Луцької міської ради 26 березня повідомив перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Зі слів посадовця, сьогодні на черзі у садочки - близько 1000 дітей.

«А отже дитячих садочків недостатньо у Луцьку», - каже віце-мер.

На його думку, проблема не у труднощах будівництва нових садочків, а в земельних ділянках під забудову, оскільки останні придбати досить таки проблематично.

«На території, яка є в межах міста, ми не можемо побудувати стільки садочків, щоб забезпечити дошкільною освітою усіх маленьких лучан. Простіше збудувати новий садочок, чим проводити його реконструкцію. Сподіваюсь, фінансові можливості людей дадуть можливість їх приводити в приватні садочки», - резюмував він.

Запитали обранці громади у Святослав Кравчука і про обіцяне встановлення так званих «тривожних кнопок» у навчальних закладах міста для забезпечення їхньої ж безпеки.

На це посадовець відповів, що такий проект планує втілити у життя до початку літнього періоду.

«На сьогодні та фірма, яка готова ставити ці кнопки, просить хоча б 30% передоплати. Враховуючи проблеми з фінансування міського бюджету, фірми не хочуть працювати без передоплати. Але уже до травня виправимо ситуацію», - стверджує перший заступник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 28 Березня 2014 13:36
Неправда. Ремон дитсадка є дешевшим за капітальне будівництво. Просто вкрасти легше на будівництві,незамітніше. Нехай повернуть садки на Кравчука,Ківерцвські, пр.Грушевського. Міська влада занімає позицію страуса,не хоче сваритися з державними чинушами за майно лучан.
Лучанин Показати IP 28 Березня 2014 14:39
Погоджуюся з лучанами, будувати надто дорого, треба повертати приміщення та реконструювати, за місця у дитсадочках відповідає міська влада, зокрема і депутати, люди це повинні розуміти і питати за це, за їх голосували. Хто б що не казав, але завдяки попередній обласній владі, яку сьогодні всі поливають брудом, побудували в Луцьку прекрасний дитячий садочок. Подивимось що набудують Пустовіти з Карпюками, Гузями, Пирожиками, Вітрами чи будуть далі дурницями займатися?!
лучани до Лучанин Показати IP 28 Березня 2014 15:38
Попередня влада не того будувала садок, що є такою хорошою, а тому ,щоб вкрасти відкат за будівництво. Новобудови на Чорновола є більш ліквітнішими ,коли є поруч садок та школа.Будівельні фірми за рахунок прпостих людей торгують квартирами.
тривожна Показати IP 28 Березня 2014 15:04
А про тривожну кнопку - брехня! Вже завідуючі збирали батьків, щоб ті проплатили ту кнопку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus