USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Чому відома телеведуча Леся Нікітюк завітала до Луцька

14 Вересня 2022 21:31
Відома українська телеведуча Леся Нікітюк сьогодні завітала до обласного центру Волині, знімаючи новий випуск своєї телепрограми на Новому каналі.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, ведуча приїхала, аби відзняти черговий випуск тревел-шоу «Lе маршрутка».

Нікітюк відвідала Волинський національний університет імені Лесі Українки, зокрема факультет хімії, екології та фармації, де виготовляють мазі для українських військових.

Також телеведуча планувала відвідати ще кілька локацій у Луцьку, але наразі невідомо, про які саме місця йдеться.
Як зазначається на сайті Нового Каналу, Леся Нікітюк так хотіла зняти тревел-проєкт про нашу країну, що розіграла в соцмережах власний автомобіль, купила жовту маршрутку «Богдан» і вирушила в дорогу. На такому пасажирському автобусі мільйони українців їздять нашими дорогами.
Лесина маршрутка відрізняється інтер’єром: всередині вона переобладнана в затишний домашній простір із баром та лаунж-зоною, в декорі – кітч і етнофолк. Завішана всілякими сувенірами, привезеними із закордонних поїздок (африканські маски, сомбреро, калібаси, статуетки, перуанські килими).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
студент Показати IP 15 Вересня 2022 05:07
який дурень ще дивиться телевізор

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus