USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чому українці святкуватимуть травневі свята. ВІДЕО

8 Квітня 2013 08:17
Прем'єр-міністр України Микола Азаров у соціальний мережі Facebook прокоментував, чому українці святкуватимуть травневі свята, - пише Урядовий Портал.

«1 травня є неробочим днем у багатьох європейських країнах. 9 травня - це святе для нас свято - День перемоги. Я категорично не згоден з тим, що хтось пропонує скасувати це свято. Це той день, коли ми можемо і повинні віддати данину поваги ветеранам і вшанувати пам'ять тих, хто віддав найдорожче, що у нього є - своє життя за те, щоб ми з Вами сьогодні могли розмірковувати на такі теми. До того ж, початок травня, як правило, дає нашим людям можливість попрацювати на городах, на дачах - і це прекрасна творча робота», - сказав Микола Азаров.

У той же час він підкреслив, що підприємства з безперервним циклом виробництва, звичайно, будуть працювати і у вихідні.

Нагадаємо, цього року в травні українці відпочиватимуть з 1 по 6 включно (оскільки 5 травня святкуватиметься Великдень) і з 9-го по 12-е травня.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучани Показати IP 8 Квітня 2013 08:55
Країна дармоїдів та туніядців. Совєтські свята використовують для алкоголізма,замість того щоб працювати.
зaгрeб Показати IP 8 Квітня 2013 09:16
50 летние сивочолие ветерани нажрутса и будут волать “Ето день победи“
От так Показати IP 8 Квітня 2013 09:18
Лучанину. Трудяга, добре працюй в робочі дні, то й відпочивати будеш з легкою душею. Людям випадають проводи, а хто й на дачі поїде, а що в тому поганого. Що б не зробив добре чи не дуже, а коментатори тут як тут.
лучани до От так Показати IP 8 Квітня 2013 10:17
Кожен має право святкувати коли хоче,але держава не повинна гребти всіх під одну гребінку. У країні не вистачає грошей на термінові потреби, а тут викидуються десятки мільйонів податків на святкування неіснуючої диктаторської країни.
Лучанка Показати IP 8 Квітня 2013 09:47
До лучани.А ти хто пан, люди на тебе працюють?День Перемоги ти рахуєш советським святом,ти певно людина в якої нема навіть душі, а пусте місце.Чи паску також святом не рахуєш.Господи що твориться з нами. Якраз ми, народ простий і будемо працювати на своїх городах.А ти їдь на Кіпр і там працюй
лучани до Лучанка Показати IP 8 Квітня 2013 10:15
НЕ день пєрємоги,а день окупації. Прийдуть вєтєрани НКВД, бо справжніх воїнів вже нема.
От так Показати IP 8 Квітня 2013 12:01
Люди матимуть можливість відвідати могили тих, хто воював і не дожив до цих днів, не обов"язково йти в колоні так званих "вєтєранів НКВД".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus