USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Куди поїхати на травневі свята і скільки це коштуватиме

13 Квітня 2016 09:19
В травні українці матимуть чотири вихідні, які захочеться провести цікаво та корисно. Журналісти 24 Каналу дізналися, скільки буде коштувати таке задоволення.

Одеса, Львів, Карпати і Закарпаття – саме ці напрямки на травневі свята традиційно є найпопулярнішими серед українців.

Можна спланувати поїздку самостійно. Але туроператори запевняють, що їхні тури не дорожчі, аніж поїздки, які туристи планують своїми силами. А місцями – навіть дешевше.

Якщо у вас є час, то ви можете організувати самі собі подорож. Ви витратите багато часу. Я не скажу що це буде дешевше, це навіть дорожче буде і вся відповідальність лягає на туриста, - запевняє експерт з туризму Ігор Захаренко.



Ціни на тури залежать від місця відпочинку, якості готелю та додаткових послуг, які до них входять.

Так, поїздка до Одеси на травневі свята коштує у межах півтори тисячі гривень на одну людину. В ціну входить, переїзд потягом чи автобусом, проживання в готелі за 2 доби та екскурсійна програма.



Так само коштує і відпочинок у Чернівцях.



А от за Карпати доведеться платити більше – починаючи з двох тисяч гривень.



За кількаденний тур до Львова, доведеться заплатити від 1 200 гривень.



І найдорожче серед туристичних місць Закарпаття – за відпочинок там доведеться викласти до 3 000 гривень. Це за одну особу з проїздом, проживанням, сніданками та усіма екскурсіями.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Віталік Показати IP 13 Квітня 2016 09:23
А на Паску не краще вдома з родиною бути? В Церкву піти а не розїджати а потім не платити комунальні послуги і бути перцами фото викладати в однокласники і контакти. Особливо дружини владних чоловіків це роблять, напевне скучно від такого гарного життя? Чи хвалитись ?
Яська до Віталік Показати IP 13 Квітня 2016 09:36
Заздрити це гріх
Гріх до Яська Показати IP 13 Квітня 2016 11:34
це країна в якій одні казяться з жиру, а інші ледь зводять кінці з кінцями, причому ті що казяться активно демонстують це тим, що ледь зводять, і ви, що хочете щоб "останні" ще й раділи за "перших"? Які на х*р подорожі, навіть з самих дешевих, тут перерахованих 1200 грн на одну людину, на сім"ю з чотирьох чоловік, навіть не при самому малому місячному доході для нашої країни, в середньому вісім тисяч? Коли відняти всі обов"язкові витрати, не кажучи вже, що форс мажор - комусь терміново треба взуття купити чи зуб запломбувати, то х*р залишиться на подорожі. В нас в країні всі якісь підпільні міліонери чи що.
Віктор до Віталік Показати IP 13 Квітня 2016 09:38
А що такого поганого у тому, якщо з родиною поїхати на кілька днів у Карпати на Великдень? Якщо відштовхуватися від традицій - то там вони набагато краще збереглися, і можна побачити багато цікавого
Наталія до Віктор Показати IP 13 Квітня 2016 11:35
Немає де діти лишні кошти? Перерахуйте на АТО або діткам онкохворим .......
Анонім до Віктор Показати IP 13 Квітня 2016 13:41
Не всі зможуть поїхати.То для чого піаритися?Вам же в попередньому коментарі все гарно порахували.Поїхати трьом членам сім'ї,де двоє працюючих отримують по 2тис.зарплати,а потім місяць не їсти і не пити?Про ком послуги я взагалі мовчу. Така реклама подорожей в теперішній час -недоречна. Хто має можливість і так знає куди йому краще поїхати.Для чого дратувати людей?
Ганс Отто Показати IP 13 Квітня 2016 11:07
В Білорусь поїду=)
Хрен собачий Показати IP 13 Квітня 2016 12:06
Пасха-це родинне свято. Тому після Церкви потрібно сидіти вдома з родиною, бухати та їсти холодець з ХР*НОМ. Максимум що можна ще зробити, це зібратися десь з родиною,друзями, кумами на шашлики з ухою, десь на природі, недалеко від дому. А подорожувати потрібно під час відпустки, а не під час травневих Пасхальних свят. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus