USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Чорноморець» і «Волинь» зіграли внічию

11 Серпня 2014 09:05
Дубль «Волині» попри нелегкий початок матчу – підопічні Володимира Фігеля пропустили вже на 9 хвилині – були зобов’язані вигравати цей матч. Про це йдеться на сайті луцького футбольного клубу.

«Хрестоносці» створили гольових моментів на всі два поєдинки, але реалізували їх тільки двічі. Яворський вийшов віч-на-віч із Марчуком, який перший удар форварда відбив, але завадити йому добити м’яча в сітку не зумів ані кіпер, ані Дмитро Задерецький1:0.

Втім, гості не знітилися і прасували позиції «Чорноморця» своїми атаками. Кінцівка тайму вдалася Алессандро Селіну. Спочатку він ефектно, боковими ножицями, замкнув навіс Хомченка, а через 5 хвилин протаранив правий фланг захисту господарів і з гострого кута розстріляв дальній кут воріт – 1:2.

«Волинь» продовжила атакувати й тим прикрішим виглядав гол, який лучани «привезли» собі самі. Після простого закиду м’яча вперед центроборонці «Волині» понадіялися один на одного, але жоден так і не зіграв на м’ячі й Переверза на 62 хвилині забив у порожні ворота – 2:2.

Вирвати перемогу могли Козьбан, Петров, Приндета, але рахунок так і не змінився. До слова, господарі на останніх хвилинах матчу залишилися в меншості після фолу останньої надії від Кабляша.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus