USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чорнуха хоче з осені будувати в Луцьку аквапарк

2 Липня 2009 16:58
На території колишнього комплексу «Амексім», що на вулиці Дубнівській у Луцьку, може постати аквапарк. Місце його розташування сьогодні, 2 липня, погодила архітектурно-містобудівна рада, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Директор департаменту містобудування луцької мерії Георгій Шевчук розповів, що приміщення колишнього комплексу «Амексім» викупив інвестор – «Луцьксантехмонтаж».
 
За словами представника інвестора, аквапарк планують збудувати на основі наявних приміщень. Передбачається створити дитячі гірки, декілька басейнів, спортзали, сауни, більярдні і масажні зали. Член містобудівної ради, архітектор Василь Дузь-Крятченко запропонував при проектуванні аквапарку використати кар’єр, розташований поруч.
 
Представник інвестора сподівається, що будівництво розпочнеться восени, але вартість проекту він не назвав.
 
Загалом члени архітектурно-містобудівної ради були «за» розташування майбутнього аквапарку на території колишнього «Амексіму», проте у багатьох виникли зауваження до запропонованого ескізного проекту. Зокрема присутніх здивувало, що не було зазначено авторства ескізу.
 
Зрештою, архітектурно-містобудівна рада погодила ідею цього аквапарку, але водночас запропонувала інвестору оголосити конкурс на проект приміщення аквапарку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus