USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чотири лучанки отримали відзнаки «Мати-героїня». Фото

26 Вересня 2019 13:21
Мамам п’яти і більше дітей із Луцька вручили почесні відзнаки «Мати-героїня», присвоєні Президентом України.

Відзнаки лучанки одержали 26 вересня у приміщенні департаменту соціальної політики Луцької міської ради. Їх вручили директорка департаменту Вікторія Майборода та заступниця Луцького міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ірина Чебелюк.

«Із глибокого дитинства була переконана в тому, що найперше покликання жінки – це, звичайно, народження дітей, хоча ми й живемо в активному, рухливому суспільстві, яке постійно розвивається, і функція багатодітної мами дещо нівелюється. Мені дуже приємно, що в нашому місті є жінки, які присвячують своє життя дітям, дарують життя не одному малюку, не сплять багато ночей, переживають кожною клітиночкою свого тіла за майбутнє кожної дитини», – зазначила Ірина Чебелюк.
Вона теж побажала жінкам відмінного здоров’я та невичерпної енергії.

Директорка департаменту соціальної політики Вікторія Майборода додала: «Сьогодні ми від імені громади вітаємо лучанок із присвоєнням цього почесного звання «Мати-героїня». Вони внесли великий вклад як у розвиток нашої громади, так і всієї України, тому що їхні діти – це наше майбутнє. Ці сім’ї – приклад для наслідування».
Відзнаки «Мати-героїня», присвоєні Президентом України Петром Порошенком 6 травня 2019 року, за вагомий внесок у справу виховання дітей, підвищення авторитету української родини, самовіддану материнську працю отримали:

- мама шести дітей Любов Мандзюк;

- мама п’яти дітей Наталія Кравчук;

- мама п’яти дітей Світлана Сапожнік;

- мама п’яти дітей Наталія Хорошенко.
Відзначимо, що відтепер у Луцьку нараховується 269 жінок відзначених званням «Мати-героїня».

Привітати лучанок прийшли також студенти Луцького національного технічного університету спеціальності «Соціальне забезпечення», які підготували з цієї нагоди невеличку святкову програму.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 26 Вересня 2019 13:37
А чому татові героя не дають,це ж його теж діти,чому з відзнакою ділять сім'ю на половину,мама герой,а тато так собі,на рівні підсвідомості сім'я розділена,так і розлучитись можуть і авторитет батька падає...
Мама до Анонім Показати IP 26 Вересня 2019 14:10
Цікаво, скільки ночей той тато, який взяв участь у створенні п'ятьох і більше дітей, не доспав?) Хіба ті ночі, коли старався сотворити нових людей:-)
Анонім до Мама Показати IP 26 Вересня 2019 15:17
Ой як ви себе любите і шкодуєте,якщо один тато спить чи бухає,то інший може ще краще дитину любить як мати,так само і мама,одна є що глядить,а інша може і не бачити ту дитину.Ви як завжди шукаєте когось винного,а чому мама живе з таким татом,чому він їй не допомагає?Бо показала що так можна,от і має результат.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus