USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЧС-2010: Голландія – у фіналі. Фото. Відео

7 Липня 2010 09:33
Збірна Голландії вийшла у фінал чемпіонату світу з футболу 2010 року в ПАР - у півфіналі голландці перемогли збірну Уругваю з рахунком 3:2.

Про це інформує Gazeta.ua.

ЧС-2010. 1/2 фіналу

Уругвай - Голландія - 2:3 (1:1)

Уругвай: Муслера, М. Перейра, Годін, Вікторина, М. Касерес, Гаргано, Аревало, Перес, А. Перейра (Абреу, 78), Кавані, Форлан (Фернандес, 79).

Голландія: Стекеленбург, Буларуз, Хейтінга, Матайсен, ван Бронкхорст, ван Боммель, де Зеув (ван дер Варт, 46), Снейдер, Роббен (Еліа, 90), Кюйт, ван Персі.

Голи: Форлан (41), М. Перейра (90 +2) - ван Бронкхорст (18), Снейдер (70), Роббен (73).

Голландці відкрили рахунок на 18-й хвилині гри з Уругваєм - досяг мети дальній удар капітана збірної Нідерландів Джованні ван Бронкхорста. Відігралися південноамериканці в кінцівці першого тайму: з далеким ударом Дієго Форлана не впорався голландський воротар Мартен Стекеленбург.

На 70-й хвилині голландців вивів вперед Веслі Снейдер. Коли Снейдер бив по воротах, його партер по команді Робін ван Персі, можливо, перебував у положенні "поза грою". І хоча м’яча ван Персі не торкнувся, в голевому епізоді він участь прийняв. Арбітр Равшан Ірматов з Узбекистану визнав, що офсайду не було, і зарахував гол Снейдера.

Ще через три хвилини голландці забили третій гол - Арьєн Роббен головою переправив м’яч у ворота суперника після подачі з флангу у виконанні Дірка Кюйта.

Уругвайцями вдалося скоротити відставання до мінімуму вже в доданий час - Максиміліано Перейра завдав точного удару з-за меж штрафної. Проте досягти більшого південно-американці не змогли. І тепер їх чекає матч за третє місце.

Що стосується збірної Голландії, то вона у фіналі зіграє з Іспанією або Німеччиною. Півфінальний матч цих збірних пройде 7 липня і почнеться о 21:30 за київським часом.

У вирішальному поєдинку, який відбудеться 11 липня, Голландії протистоятиме переможець другого півфіналу.
Відео усіх голів матчу - з сайту журналу «Фокус»
0:1 - ван Бронкхорст, 18-та хвилина




1:1 - Форлан, 41-та хвилина




1:2 - Снайдер, 70-та хвилина




1:3 - Роббен, 73-та хвилина




2:3 - Перейра, 90+2 хвилина


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus