USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЧС-2010: Італію врятував від поразки воротар Парагваю

15 Червня 2010 10:15
У поєдинку зі збірною командою Парагваю збірній Італії довелося відіграватися після пропущеного м’яча наприкінці першого тайму – згодом їм «допоміг» воротар південноамериканців, який невдало вийшов із воріт на кутовий.

Про це інформує Gazeta.ua.

Група F

Італія - Парагвай - 1:1 (0:1, 1:0)

Голи: 0:1 - Алькарас (39), 1:1 - де Россі (63).

ІТАЛІЯ: Буффон (Маркетті, 46), Дзамбротта, Каннаваро, К'єлліні, Крішіто, де Россі, Монтоліво, Маркізіо (Каморанезі, 59), Пепе, Яквінта, Джилардіно (Ді Натале, 72).

ПАРАГВАЙ: Вільяр, Бонет, да Сільва, Алькарас, Морель, В. Касерес, Ріверос, Віра, Торрес (Сантана, 60), Вальдес (Санта Крус, 69), Барріос (Кардосо, 76).

Попередження: В. Касерес (62), Каморанезі (70).

У грі було не дуже багато гольових моментів. Парагвай організовано захищався, а Італія хоч і контролювала м’яч, нічого екстраординарного в атаці не показувала. Розмірений хід футбольних шахів могла збити тільки чиясь помилка. І її допустили чемпіони світу.

На 39-й хвилині після штрафного, який подав Торрес Каннаваро і Де Россі упустили Алькараса, який головою забив свій перший гол у складі національної збірної. Як виявилося, це був перший і останній удар у площину воріт у виконанні парагвайської збірної.

За логікою, Італія повинна була відразу кинутися відіграватися, але не можна сказати, що атаки «Скуадри Адзурри» були особливо потужними й організованими. Відзначимо, що після перерви місце у воротах чемпіонів світу зайняв Маркетті, що замінив Джанлуїджі Буффона, який відчув болі в спині.

Невідомо, чим би все закінчилося для команди Ліппі, якби не жахлива помилка воротаря збірної Парагваю Вільяра на 63-й хвилині. Після подачі кутового Пепе кулак голкіпера розминувся з м’ячем і Даніеле де Россі з меж воротарського майданчика переправив м’яч у ворота.

Італійці продовжили атакувати, намагаючись вирвати перемогу, але реальні загрози виходили в основному після дальніх ударів Пепе і Монтоліво.

У результаті, рахунок 1:1 зберігся до фінального свистка і тепер у вівторок, 15 червня переможець матчу Словаччина - Нова Зеландія очолить групу F.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus