USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

ЧС-2010: збірна Іспанії віртуозно обіграла Німеччину

8 Липня 2010 09:16
Другим фіналістом чемпіонату світу з футболу 2010 року стала збірна Іспанії - у півфіналі іспанці перемогли Німеччину з рахунком 1:0.

Про це пише Gazeta.ua .

1/2 фіналу

Німеччина - Іспанія - 0:1 (0:0)

Гол: 0:1 - Пуйоль (73).

Німеччина: Нойер, Лам, Фрідріх, Мертезакер, Дж. Боатенг (Янсен, 52), Хедіра (Гомес, 80), Швайнштайгер, Троховскі (Кроос, 62), Озіл, Подольскі, Клозе.

Іспанія: Касільяс, Рамос, Піке, Пуйоль, Капдевіла, Бускетс, Алонсо (Марчена, 90), Хаві, Педро (Сільва, 86), Іньєста, Вілья (Торрес, 81).

У грі з Німеччиною іспанці володіли м'ячем більшу частину часу, але удари футболістів збірної Іспанії, як правило, не досягали мети. М’яч у ворота німецького голкіпера Мануеля Нойера потрапив тільки на 73-й хвилині: після подачі кутового Карлес Пуйоль забив головою.

Після голу Пуйоля в іспанців було ще кілька можливостей відзначитися. Найкращий шанс подвоїти рахунок збірна Іспанії не використала на 82-й хвилині, коли Педро і Фернандо Торрес вийшли удвох проти одного захисника, але Педро замість того, щоб зробити передачу, пішов в обведення і втратив м'яч.

Що стосується збірної Німеччини, то їй організувати наступ наприкінці матчу не вдалося. Фактично за всю гру німці так і не створили жодного стовідсоткового гольового моменту.

Таким чином, знову виправдався прогноз восьминога Пауля, який живе в океанаріумі німецького міста Оберхаузен. Пауль вірно передбачив результати усіх матчів ЧС-2010 за участю збірної Німеччини. Перед півфіналом восьминіг віддав перевагу іспанській команді.

У фіналі чемпіонату світу, який пройде 11 липня в Йоганнесбурзі на стадіоні «Соккер Сіті», зустрінуться Голландія та Іспанія. Німці 10 липня в матчі за третє місце зіграють проти Уругваю, який у півфіналі програв голландцям з рахунком 2:3.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus