USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чудеса зцілення лучан

20 Січня 2014 08:00
Вражаючі випадки зцілення трапляються на Водохреще під час купання в йорданській воді. Під час паломницьких поїздок на святі місця зцілюються і лучани, - розповіла керівник паломницького центру «Україна» матінка Лариса вчора, 19 січня, під час поїздки до джерела Святої Праведної Анни.

«У нас є цілий товстий зошит, в якому зафіксовані випадки зцілення. Є і вражаючі: зникали хвороби раку, СНІДу. Усе це дається людям по вірі», - каже матінка Лариса. Матінка Лариса вже 17 років організовує паломницькі поїздки. Каже, що за цей час була очевидцем не одного випадку чуда зцілення.

«Жінка мала СНІД і поїхала з паломниками на Святу Землю. Після того, як вона вийшли з річки Йордан, то сказала, що відчула величезний прилив сил. Пізніше на фотографії було видно - ніби бризки світла з грудей вилітають. Вдома ця жінка повторно здала аналізи, й страшний діагноз СНІД не підтвердився. Вона з Луцька.

Був випадок на джерелі Святої Праведної Анни. Одного лежачого чоловіка принесли і поклали у воду, а вийшов він вже сам.

Тут маленьке диво трапилося і зі мною: було двостороннє запалення легень, приїхав чоловік в лікарню та й сказав, що йому потрібна дружина живою і забрав мене на джерело. Температура на вулиці була мінус 30 градусів. Я просила, щоб Бог дав знак, чи варто окунатися, щоб не погубити себе остаточно. Читала молитву «Отче наш» і по дорозі був знак. Світло з неба блиснуло, ще й так, що аж водія на мить засліпило. І я зрозуміла, що можна окунатися. За порушення дисципліни мене одразу вигнали з лікарні, а через чотири дні я зробила знімок - легені були чистими.

Пригадую ще один вражаючий випадок, коли жінка з Луцька поїхала з нами в Крим. У неї був рак шкіри. Часу на життя лікарі прогнозували мало. Вона сказала: «Я поїду з дітьми, щоб маму запам'ятали красивою». Я бачила, як вона, дивлячись на дітей, усміхалася, а на сонці ледь стримувала сльози від болю. Ми їздили по святих місцях, і їй Бог дав по вірі. Діагноз був знятий», - розповіла матінка Лариса.

За рік до 10 тисяч людей їдуть на святі місця з паломницького центру «Україна». Дітей возять по Україні, дорослих за кордон, зокрема: Росія, Білорусь, Європа, Грузія та Свята Земля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
пісня Показати IP 20 Січня 2014 11:49
фіть-фіть-тьох-тьох... фантазери - казкарі.
Лучанка Показати IP 20 Січня 2014 13:21
Ми з дочкою там були з 18 на 19 січня, враження неймовірні! вода дійсно цілюща
Олександр до Лучанка Показати IP 5 Грудня 2021 22:10
З вами можна звьязатись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus