USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чверть алкоголіків в Україні – молодь

8 Вересня 2011 17:21
Кожен четвертий українець, який страждає від алкоголізму, є особою у віці до 35 років.
Такими є дані офіційної статистики, пише Українська правда, посилаючись на «Радіо Свобода».
Так, на початку цього року на диспансерному обліку з діагнозом хронічний алкоголізм і «біла гарячка» перебувало трохи більше 600 тисяч осіб. І чверть від усіх алкоголіків становлять молоді люди.
Про це повідомив заввідділом профілактики та лікування наркоманії Інституту неврології, психіатрії та наркології Академії медичних наук України Ігор Лінський.
«Серед дітей до 17 років у нас всього 39 осіб перебувають на обліку як хронічні алкоголіки, – зазначає він. – А молоді люди від 15 до 35 років – тут набагато гірше: 136 тисяч 476. Тобто, молоді люди складають чверть від усіх алкоголіків. 3034 тисячі осіб серед підлітків і дітей від 0 до 17 років так отруїлися, що потрапили на прийом до лікаря. А якщо візьмемо молодь від 15 до 35, то таких уже 50 тисяч. Це не значить, що вони алкоголіки, це просто люди, які в такому молодому віці дуже «перебрали».
За неофіційними даними, додав Ігор Лінський, пивних алкоголіків серед загальної кількості хворих, у деяких областях налічується третина, а в деяких навіть половина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Алкоголік Показати IP 8 Вересня 2011 18:58
Реклама працює!Футбол і пиво нероздільні! Неміроффффф і бокс! Вперед до б/г!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus