USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Чи чекає Волинську облраду скорочення штату?

10 Грудня 2015 17:23
Уже за два роки область і місцеві громади мають навчитися працювати без адміністрацій, адже саме так декларують проекти децентралізації в Україні. Тому принципу «нової мітли» в обласній раді чекати не варто, переконує голова Волинської обласної ради Ігор Палиця.

Про це він зазначив під час ефіру на телеканалі «Нова Волинь», 8 грудня.

Так, на запитання, чи варто чекати від нового очільника обласної ради чистки кадрів в апараті установи, він запевнив: бездумне скорочення – не його принципи роботи. Працівників треба оцінювати за результатом їхньої роботи, або його відсутності, а не через просто бажання керівника.

«Сьогодні потрібно придивлятися до розумних людей, які працюють в обласних адміністраціях, в районних, і робити команду, яка після завершення процесів децентралізації зможе якісно і фахово управляти регіоном. Тому я ніколи не поспішав робити скорочення», - переконував він.

Водночас голова облради запевнив, що й з головою облдержадміністрації Володимиром Гунчиком співпрацюватимуть без проблем, незважаючи на те, що останній підтримував кандидатуру Володимира Бондаря на посаду очільника Волиньради. Так, зі слів Ігоря Палиці, з головою ОДА у них немає суперечок.

«Володимир Петрович — голова обласної адміністрації. І ми повинні разом ухвалювати рішення. Він повинен відчувати, що я його підтримую, що обласна рада хоче працювати з ним і хоче йому довіряти, що він буде захищати саме інтереси Волині і волинян, а не Києва і столичних чиновників. А в обласній раді не повинно бути політики. Політика має бути на виборах під час виборчого процесу. Депутати ж мають працювати повноцінно в інтересах регіону і мешканців Волинської області. Тому я переконаний, що у нас не буде суперечок з головою обласної адміністрації», - резюмував він.

До слова, варто згадати, що у зв’язку з децентралізацією, очікується, що адміністрації як обласні, так і районні будуть ліквідовані. А виконавчу владу представлятимуть виконкоми обласних і районних рад, за зразком міст обласного значення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хлоп Показати IP 10 Грудня 2015 17:47
Як не буде? В нас голова облради буде "в ізгнаніі":))
Недовірливий Показати IP 10 Грудня 2015 17:55
Це взагалі із розряду фантастики,що Гунчик буде цікавитись інтересами області, а не тих,хто його в це кріселечко посадив
Земляк Показати IP 10 Грудня 2015 18:24
Вот это понимаю уровень чиновника-модератора.
Олекса Показати IP 10 Грудня 2015 21:04
Цікаво за що Гуньчика тримають ? Бо кращого не знайшли, кадровий голод. А Палиця чотко взявся за роботу ))))))
Тарас Чурило Показати IP 10 Грудня 2015 22:55
Ну ось, а в адміністрації повним ходом йдуть скорочення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus