USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи готова Волинь до місцевих виборів

19 Жовтня 2015 14:50
У день виборів на дільницях чергуватимуть понад тисяча міліціонерів, а спостерігатимуть з проведенням виборів представники ОБСЄ.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 19 жовтня.

Як повідомив керівник апарату облдержадміністрації Дмитро Дубняк, органи держказначейства на рахунки місцевих бюджетів зарахували 37 мільйонів гривень субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів. Поступово кошти освоюються, але відсоток використання невисокий, тож посадовець звернувся до міських голів та голів РДА активніше використовувати ці кошти. Зустріч з міжнародними довгостроковими спостерігачами ОБСЄ відбулася 13 жовтня, тоді стало відомо, що під час виборів спостерігачі ОБСЄ працюватимуть у районах та містах.

Заради безпеки у день проведення виборів на охорону громадського порядку на ТВК та ДВК залучать 1 260 працівників міліції, 350 працівників ДСНС та 720 представників громадськості. З моменту отримання виборчих бюлетенів ТВК працівники МВС забезпечують цілодобову охорону приміщень, де зберігаються бюлетені.

Зі слів посадовця, не всі дільничні виборчі комісії в області забезпечені прямим телефонним зв’язком, тож це питання вирішують з допомогою мобільного зв’язку. Своєю чергою, голова ОДА Володимир Гунчик звернувся до голів райдержадміністрацій та міських голів із закликом під персональну відповідальність закупити картки для мобільного зв’язку із достатньою сумою коштів, щоб не виникало ситуацій, коли кошти на картці закінчуються і зв'язок з ДВК зникає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
УКРАЇНА Показати IP 19 Жовтня 2015 20:11
країна виборів !!! ЗАВЖДИ ГОТОВА !!! Народ вкотре буде обманутий .... Заполітизований народ... Бардак зашкалює, патріотизм зашкалює... ДУРДОМ, ТА Й ГОДІ В УКРАЇНІ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus