USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Чи готові освітні заклади Волині до зими

8 Вересня 2014 15:15
Більшість закладів освіти на Волині встигли підготуватися до осінньо-зимового періоду.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 8 вересня.

Наразі 97% закладів освіти на Волині готові до зими. Про це повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ОДА Володимир Банада. З його слів, до осінньо-зимового періоду готові 729 з 754 котелень. У закладах освіти обласного значення котельні готові на 100%.

Також увагу присвячують питанню енергозбереження – так, здійснили ремонт та заміну трьох кілометрів тепломереж, 3,5 кілометра водопровідних та 2,8 кілометра каналізаційних мереж (100% запланованих) на попередньо ізольовані труби.

У закладах освіти здійснили профілактичні огляди теплосистем. Також 1621 вікно замінили на енергоощадне. Особлива увага зосереджена на переведенні газових котлів на тверде паливо. Зокрема, такі роботи здійснюють у 9 районах Волині. Тривають роботи і на проектно-кошторисному рівні, за станом на сьогодні, готують документацію на 8 об’єктів.

Щодо заготівлі палива, за станом на 1 вересня, в заклади освіти завезли 48% вугілля (4 548 тонн), 68% дров та 47% торфобрикетів. Питання обіцяють доопрацювати в робочому порядку.

Голова ОДА Володимир Гунчик закликав голів РДА та міських голів підготувати до кінця тижня доповідні записки про стан готовності закладів освіти до осінньо-зимового періоду. З його слів, під час відвідин райдержадміністрацій він хоче побачити реальну картину з готовністю на основі цих записок та перевірити чи усе те, що доповідає департамент, відповідає дійсності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Батя Показати IP 8 Вересня 2014 18:34
О! Тут загревихине i банадине вмiння гарно говорити оцiнить сам голова ОДА! їдь Гунчик, їдь...
qghcn до Батя Показати IP 8 Вересня 2014 19:00
Двоє любих друзiв вирiшили навiшати лапшу на вуха Гунчику)))
Луцький бомжатник Показати IP 8 Вересня 2014 20:58
Для прикладу , в половині виробничих майстерень в Луцькому ВПУ взимку температура повітря буде на 2* максимум на 5* вища ніж на вулиці . Крім того антисанітарія в цій бурсі така , що складається враження не як про навчальний заклад , а середовище безхатченків !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! в обласному центрі щурятник і місце для вигулу собак , ...наркош , пяниць, осіб соціально небезпечних . Одним словом -ГАДЮЧНИК !!!!!!!!!!!!!
залежність від фінан Показати IP 8 Вересня 2014 22:56
Минає другий тиждень, як якесь бидло вночі побило парадні вікна Луцького ВПУ. На їх заміну потрібні не малі кошти. І цю проблему потрібно рішати - зима не за горами. А от відсутність коштів (дармових) у засудженого екс-директора училища має позитивний наслідок:- якщо в часи директорування його син неодноразово з друзями - наркоманами на території училища відловлював кайф та демонстративно відправляв нужду перед центральним входом, то тепер він рідкісний гість на цій території. Та й сам засуджений злочинець тепер може собі позволити хіба що покурити біля центрального входу,( отримуючи настанови від дружини), а не виспівувати з нею опівночі п*яні серенади, сидячи на грязних сходах , як це бувало в минулі часи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus