USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Як Волинь підготувалася до зими й надзвичайних ситуацій

4 Грудня 2015 13:19
Дорожники й надзвичайники запевняють, що область готова зустріти зиму, мовляв, снігоочисна техніка приведена в готовність, є запаси пального, піску й солі, в належному стані майданчики для відстою автівок.

Про це йшлося під час розширеного засідання Антикризового енергетичного штабу у режимі відеоселектору за участю голів райдержадміністрацій, міських, міст обласного значення, в приміщенні овального залу обласної ради сьогодні, 4-го грудня.

Директор департаменту інфраструктури Волинської ОДА Іван Мирка запевняє, що майже уся снігоочисна техніка готова до роботи.

«У нас 99% снігоочисної техніки готові до роботи. Також сіллю, піском ми забезпечені на 100 відсотків. Маємо й необхідні комплекти дорожніх знаків «слизька дорога» та «ожеледиця» - 736 штук. Також є 33 майданчики для відстою транспорту, які належно облаштовані», - доповів головний транспортник області.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини показувало раніше створену карту з пунктами відстою.

«Процес підготовки успішно здійснюємо. Так, нам необхідно 41 тисячу тонн солянопіщаних сумішей. Ми підготували вже більше 30 тисяч тонн. Щодо ремонту аварійних ділянок доріг, то станом на 3.12.2015-го року ліквідували 71,8 тисячі метрів квадратних ямкового покриття», – поінформував очільник ДП «Волинський облавтодор» Олександр Зіньков.

Надзвичайники звітують, що техніку підготували до зимового періоду й особовий склад у будь-який потрібний момент може швидко виїхати на місце події в складі 100 чоловік.

«Аби реагувати на надзвичайні ситуації, у нас 25 автомобілів у бойовій готовності та є спеціальна снігоочисна техніка. Окрім цього, ми заготовили резерв пального - 3 тонни. Також понад 100 людей можуть в будь-який необхідний час долучатися до роботи», - запевнив заступник начальника Управління ДСНС України у Волинській області Костянтин Романчук.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ У 2015 РОЦІ В ДТП ЗАГИНУЛО БІЛЬШЕ 100 ОСІБ

Нагадаємо, днями із засніженої дороги на Волині у кювет злетіла фура та автомобіль Деу Ланос.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тарас Чурило Показати IP 4 Грудня 2015 13:29
А з техніки два трактори, які постійно ламаються. І вони до зими готові. Ну правильно, навіщо готуватись, губернатор то буде інший, от він хай і думає...
малий лище6 Показати IP 4 Грудня 2015 13:43
брех*йня
леонід Показати IP 4 Грудня 2015 18:42
Головне що запаслися знаками, поставив знак слизька дорога і допобачення .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus