USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чи має Ігор Палиця президентські амбіції

7 Жовтня 2016 21:39
Посада президента, як показує практика, не приносить Україні нічого хорошого, адже українці не можуть залежати від рішень однієї людини. Більше того, у діях якої не видно ані стратегії, ані впевненості.

Про це заявив голова облради, засновник Фонду "Тільки разом", член президії політради партії УКРОП Ігор Палиця під час програми «Протилежний погляд» у прямому ефірі каналу «Нова Волинь» сьогодні, 7 жовтня.

Так, на початку ефіру в студії запустили голосування із запитанням «Чи довірили б ви Ігорю Палиці управління державою?». У результаті голосування 742 людини відповіли «Так», а 243 - «Ні».

Водночас, зауважив Ігор Палиця, він не тільки не має амбіцій стати Президентом, а навпаки – прихильник ліквідації цієї посади.

«Вважаю, що ця посада нічого доброго нашій країні не принесе. Це ми бачимо і по результатах Мінських угод, і по міжнародних домовленостях, - коли авторитарна людина одноосібно може приймати рішення і ні перед ким не звітуватися у час, коли Верховна Рада нічого не розуміє. Тому, або цю посаду треба суттєво обмежити у повноваженнях, як у Німеччині, чи Ізраїлі, або ж ліквідувати цей пост, щоб зокрема парламент, який відповідає перед кожною людиною, приймав рішення, кого обрати прем’єр-міністром. Не впорався – пішов, але щоби при цьому не оголошувати позачергові вибори», - пояснив він свою думку.

Власне, навіть за умови збереження поста Президента, Ігор Палиця вважає, що Україна має бути парламентсько-президентською державою з великою перевагою сил парламенту. Адже, на його думку, українці не повинні залежати від однієї людини.

Що ж до діяльності нинішнього Президента, то голова облради додав: крім помилок у роботі, у його діях він не бачить нічого. На жаль, у нинішнього гаранта Конституції немає ані стратегії правління, ані впевненості у тому, що буде завтра, і тим паче, за рік.

ЧИТАТИ ЩЕ: Замість економічних законів, діючий парламент приймає більшість популістських законів та обслуговує керівництво держави, - Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Чи не занадто? Показати IP 7 Жовтня 2016 22:15
Стратегія розвитку України дуже добре вимальовується, коли живеш у швейцарії . А порошенко живе в Україні. Тому куди йому до стратегії...
Бог до Чи не занадто? Показати IP 7 Жовтня 2016 23:26
А Я живу на небі ,а ти молишся Мені ,до чого тут стратегія?
За Україну Показати IP 7 Жовтня 2016 23:38
Цікаво, а що вимальовується , якщо бізнес гаранта поповнює бюджет країни агресора? Чи вартий один завод тисяч людських життів, Криму і спокою Донбасу?
кекс Показати IP 8 Жовтня 2016 10:15
Мабуть не так важливо яка ми держава- важливо що НЕ ПРАЦЮЄ ні парламент ні президент на користь самоі держави!
Фізрук Показати IP 9 Жовтня 2016 17:08
Прикро не тільки те, що не працює парламент з маріонетками від яких вже в очах рябить, не тільки президент з своїми незбутніми обіцянками, прикро і боляче те, що гине цвіт нації, наші хлопці справжні патріоти України. Прикро що відповідальності і покарання за це, ніхто не несе... Керують країною всі кому не лінь, всі, крім справжніх Українців...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus