USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Чи можна у луцьких обмінниках придбати валюту. Відео

23 Березня 2022 21:45
З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну іноземну валюту в Луцьку було складно придбати. Але вже днями журналісти помітили, що на табло деяких обмінників курс продажу таки з’явився.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

У деяких обмінниках Луцька і досі на табло продажу валюти «горять» нулі, а окремі і взагалі не працюють. Але якщо дуже треба, то обмінники з курсом продажу валюти можна відшукати.

Касирка одного з луцьких обмінників каже, що може продати 50 або 100 доларів, а от більшу суму – ні. Проте керівництво обмінника на запитання журналістів у телефонній розмові заявило, що касир щось сплутала, мовляв, валюту не продають.

«Табло заглючило, там у нас завжди були нулі. Не знаю, це касир щось натиснула з переляку неправильно і все. Сталося непорозуміння».
В іншому обміннику на камеру також заявили, що, попри заявлений курс продажу, валюти насправді немає. Але вже за кілька хвилин таємному покупцеві повідомили зовсім інше. Як виявилося, долари можна придбати за курсом 33 гривні 50 копійок.

До слова, курс американського долара Нацбанк встановив на рівні 29 гривень 25 копійок, євро – 32 гривні 23 копійки. Це станом на ранок 23 березня. Проте в більшості обмінників курс дещо вищий.

Тим часом Нацбанк оголосив дані лютневої інфляції. Згідно з інформацією, порівняно із січнем базова інфляція пришвидшилась, але різниця становить менше 1%. У країні війна, тому що буде далі із курсом гривні прогнозувати складно.

Олександра САДОВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отакої Показати IP 23 Березня 2022 22:33
Тоді це нелегітимні обмінники і мають припинити діяльність!!!
Еге до Отакої Показати IP 24 Березня 2022 09:14
Будь ласка, ви і журналіст здавайте в приваті за 29, хто вам заважає? А люди нехай самі вирішують без ваших порад що робити з своїми кровними.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus