USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи повернуть лавку «закоханих ліхтарів» на старе місце у Луцьку?

21 Червня 2016 13:14
Лавка «закоханих ліхтарів», що була встановлена по проспекту Волі у Луцьку, перебуває на реконструкції.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась.

«Лавка належить власнику магазину «Укр.Ювелір». Це його приватна власність, і з власної ініціативи він цю лавку свого часу встановив. Але об’єкт суттєво пошкодили невідомі, і власник вирішив віддати його на реконструкцію. Міська рада не брала на баланс лавку, а тому й не опікується нею», - пояснив Юрій Крась.

Зі слів посадовця, зараз об’єкт віддали на експертну оцінку. На запитання, чи повернеться вона на попереднє місце, відповів, що це буде винятково ініціатива власника магазину, але, ймовірно, що так.

Нагадаємо, у соціальних мережах набула розголосу тема несподіваного зникнення лавки «закоханих ліхтарів».

«Туристи запитують: «Де «Лавка закоханих ліхтарів»? На брошурці із цікавинки Луцька є? Є. Ми пройшлися туди-сюди. А нема…», ‒ йдеться у дописі активіста Олександра Ніколайчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 21 Червня 2016 13:16
хтось позичив покохатись в більш інтимній обстановці. покохаються - повернуть
Лучанин Показати IP 21 Червня 2016 15:09
Була пошкоджена? А де результати розслідування, де ті знайдені зловмисники, які мали б відшкодувати всі збитки та витрати? Тут щось не те - або, або.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus