USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи стане луцький ЦНАП кращим?

5 Листопада 2015 18:30
Центр надання адміністративних послуг у Луцьку щомісяця здійснює моніторинг громадської думки щодо оцінки якості надання адміністративних послуг. Кожен відвідувач може оцінити роботу Центру за двома показниками “Добре” та “Незадовільно”, шляхом опускання талонів електронної черги у відповідні скриньки.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Так, у жовтні 2015 року участь у голосуванні взяло 6 тисяч 828 відвідувачів. Переважно громадяни позитивно оцінили роботу ЦНАП і лише 4% незадоволені якістю надання адміністративних послуг. Найбільше люди нарікали на реєстрацію прав на нерухоме майно. Замовникам доводилося не лише чекати в черзі, а й збирати чималий пакет документів, що відповідно і спричинило невдоволення.

Як пояснюють у ЦНАПі, прийом та обробка вхідного пакету документів для реєстрації права власності на нерухоме майно збільшився у часі — з 20 хвилин до 2 годин. Відтак, на адміністратора покладені й обов’язки сканування документів, часом це до чотирьохсот сторінок. Окрім того, через технічні причини Державний реєстр речових прав на нерухоме майно працює з перебоями.

Окремі відвідувачі висловлювали незадоволення щодо державної реєстрації суб’єктів господарювання та нарікали на неможливість позитивного вирішення питань у сфері будівництва та архітектури.

Крім того, у ЦНАПі міста Луцька здійснюється моніторинг відгуків, зауважень та пропозицій, які відвідувачі залишають у відповідній книзі.

Як стверджують у ЦНАПі, за місяць назбиралося чимало записів, зокрема, лучани висловлюють адміністраторам департаменту слова подяки за якісне та професійне обслуговування. І лише один відвідувач висловив незадоволення культурою спілкування у департаменті. Тож у Центрі надання адміністративних послуг Луцька розробили спеціальну анкету, в якій кожен лучанин може оцінити не лише якість надання адміністративних послуг, але й зовнішній вигляд та манеру спілкування адміністратора. Зробити це легко, достатньо перейти за посиланням та розставити відповідні бали:

https://docs.google.com/forms/d/1Yw0zCQJhGzkskuf9e6Z0WoIU_dtE9NYVKjlO2Nsp_WE/viewform

Також у жовтні проаналізували анкети з якості надання адміністративних послуг. На думку працівників установи, є слушною пропозиція відвідувача щодо надання у ЦНАПі послуг з оформлення будинкових книг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus