USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

Банки стабілізували ситуацію. Говорять про розвиток

2 Березня 2014 17:38
Національний банк разом з основними банками України повністю контролюють ситуацію на ринку, а введені сьогодні, 2 березня, тимчасові заходи допоможуть повністю стабілізувати ринок. Про це повідомив голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет.

З його слів, українська банківська система працює в стабільному режимі, всі платежі і перекази йдуть без затримок, клієнти банків можуть без проблем отримати готівку в касах і банкоматах.


"Будь-які платежі в банку йдуть в стандартному режимі, - зазначив Дубілет. - Регулятор робить правильні дії для стабілізації ситуації в банківській системі. Ми стабілізували ситуацію, далі будемо говорити про розвиток".

Зі слів Дубілета, запроваджений Національним банком тимчасовий порядок виплати великих валютних вкладів було введено для повного забезпечення попиту на готівкові кошти в іноземній валюті. Він, мовляв, не торкнеться переважної більшості клієнтів - 96% клієнтів нічого не помітять в силу того, що є держателями гривневих вкладів, або в силу розмірів валютних вкладів, які можна легко отримати у вигляді готівки. Крім того, з його слів, всі клієнти валютних рахунків можуть використовувати свої кошти, вільно розраховуючись картами, або здійснюючи безготівкові перерахування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 18:00
Вот в мене нема не рубля і я про банкі не думаю.Мая Москвіч жирна
Ярик до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 18:04
Хлопче,ще раз кажу:"Ти хворий"
Поля до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 18:14
Ніщеброд вали на историческую родину.Путя тебя не забудет,але і не згадає
Наталка Показати IP 2 Березня 2014 19:45
Може, нарешті, і Західінкомбанк стабілізується. Рахунки Іванющенка теж поки що заблоковані у європейських країнах.
Сергій Показати IP 2 Березня 2014 23:30
Люди у нас на руках є досить великі гроші, які вкладені в наші банки, а отже і в економіку нашої країни. Зараз поширюється паніка серед людей. І вкладники банків починають активно забирати свої гроші з депозитів, а отже і з економіки нашої держави. Потрібно організувати групи в соц. мережах до яких могли б приєднуватися люди які не забирають свої гроші та не ховають їх під подушки. В такий спосіб люди могли б згуртуватись для підтримки своєї держави. Мені здається, що це невеликий, але досить дієвий спосіб зупинити стурбованість або навіть паніку серед населення. Ми зараз всі боїмось втратити свої гроші, але потрібно зберігати спокій нам всім. Я особисто збираю гроші на квартиру, зараз живу в найманій. Назбирав майже на одно кімнатну, можна було б спробувати зняти гроші та купити і в такий спосіб застрахувати себе. Але зараз досить складний час для нашої держави тому я вирішив залишити ці гроші в банку і в такий спосіб підтримати Україну. Зараз я працюю та не маю можливості постійно перебувати на майдані чи приходити на громадські збори, але таке моє рішення, зовсім маленьке на фоні всіх інших подій, вважаю громадянською позицією, яка зовсім трохи, але все ж таки впливає на стан справ в державі позитивно.
банкір Показати IP 3 Березня 2014 10:13
Сєрий, ти не хворий? Вже гроші Ощадбанку один раз "зіграли" на економіку, що й досі люди забрати не можуть. Та й нахрєна тепер ті Юлині і Вітіна тисячі, коли за них хіба чоботи жінці купиш, та й то поганенькі... Забирай що назбирав і купуй 1-кімнатну, дозбираєш - обміняєш на більшу. Держава тебе в с...ці мала, хіба хворий на голову повірив Юльці на майдані "...відсьогодні я не дам нікому вас образити..." і т.д. Кримчан ображають, а вона де? Яким макаром збиралася Юля не дати образити, чим захищатиме?....Ой, почитай краще відгуки про нового губернатора - хоч думку розумних знатимеш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus