USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Чи відкриють на Волині новий пункт пропуску

18 Січня 2023 13:12
Поки що можливості відкрити у Волинській області ще один пункт пропуску через держкордон не розглядають.

Як зазначив в. о. керівника Волинської митниці Микола Татарчук 17 січня під час пресконференції щодо підсумків роботи митниці, на його думку, нині недоцільно розбудовувати інфраструктуру через близькість Білорусі, адже загроза з півночі зберігається.

«Якби не повномасштабне вторгнення, то 2022 рік мав би бути дуже проривним у плані зміни інфраструктури ключових пунктів пропуску, які є в зоні діяльності Волинської митниці. Реконструкції мали підлягати пункти пропуску «Устилуг», «Ягодин», «Доманове» та інші.

На сьогодні фінансування митниці залишається приблизно на тому ж самому рівні – для операційної діяльності, підтримки наявної інфраструктури та заробітної плати. Всі ми розуміємо, що загроза з півночі залишається. Тому я вважаю, що сьогодні близько до місць загрози впроваджувати якісь інфраструктурні проєкти недоцільно. На сьогодні найоптимальніший варіант – максимально продуктивно використовувати наявну інфраструктуру», – сказав в. о. керівника Волинської митниці.

Читати ще: Скільки заробляють волинські митники

Як додав, також не розглядається питання про відновлення перетину українсько-польського кордону через ПП «Ягодин» на легкових автомобілях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus