USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи виправдано зараз знімати депозити і купувати валюту

1 Березня 2014 14:24
Провідні українські банкіри закликали всіх своїх клієнтів отримувати об'єктивну інформацію про ситуацію від самих банків і НБУ, а вітчизняних журналістів попросили звертатися за коментарями до самих банкірів. З таким зверненням до всіх клієнтів і пресі виступив під час спеціальної прес-конференції в НБУ, присвяченої стабілізації ринку банківських послуг, виступив глава найбільшого українського банку ПриватБанку Олександр Дубілет.

На думку банкіра, наша історія і робота банків у періоди попредніх політичних криз показала, що у виграші залишилися ті клієнти, які не намагалися отримати вигоду від спекулятивного обміну валюти, нехай навіть і з втратами, які неминучі при достроковому розірванні депозитів.

"Згадайте 2004 рік, коли курс долара піднімався до 8 гривень а потім стабілізувався на рівні 5 гривень за долар. Всі, хто запанікували і купили на свої вклади готівкову валюту, щоб потім покласти її під подушку, не тільки не заробили, а й втратили на зниженні курсу. Ті, хто довірив свої гроші банкам, нічого не втратили у вартості гривні за рахунок високих відсотків, і отримали дохід"- зазначив Олександр Дубілет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ющенко Показати IP 1 Березня 2014 14:38
"Чи виправдано зараз знімати депозити і купувати валюту?",- однозначно нет... Покупать сейчас стоит соль, муку, спички и керосин...
my_gift Показати IP 1 Березня 2014 14:41
Плюс мотузку і мило-напровсяк :-))))))))
НЕЛУЧАНИН до my_gift Показати IP 1 Березня 2014 18:12
ТИ ВЖЕ КУПИВ Я БАЧУ
СА Показати IP 1 Березня 2014 17:51
Треба купити горілку, вино, замовити б-й (по Булгакову) і зустріти кінець держави гарно.
НЕЛУЧАНИН до СА Показати IP 1 Березня 2014 20:29
НЕ ЗАБУДЬ ПОМАЗАТИ ГОЛОВКУ ЗЕЛЕНЬКОЮ І КУПИТИ БІЛІ ТАПКИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus