USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи вирішать в Луцьку проблему з «малоомелянівським підтопленням»

3 Жовтня 2014 19:00
Проект із меліоративних робіт в Малоомелянівському масиві завершують. Втім, чи знайдуться кошти - поки невідомо.

Мешканець Малоомелянівського житлового масиву Віталій Герасимчук розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, що лучанам чиновники таки пообіцяли вирішити проблему з підтопленням.

«З цією проблемою ми ще в липні звернулися до Луцького міського голови Миколи Романюка. Ми постійно нагадуємо владі про наші проблеми, і от, протягом минулих двох тижнів тут постійно «крутилися» якісь люди, усе розглядали, брали заміри й сказали, що проект меліоративних робіт уже на стадії завершення. Надіємося на його реалізацію», - каже лучанин.

Нагадаємо, що перед другим пленарним засіданням 62-ї сесії Луцької міської ради 24-го липня обурені лучани прийшли в кабінет до градоначальника й пообіцяли ходити до нього з цим питанням щотижня, поки він не візьметься за діло.

Проект таки дійсно на стадії завершення, у цьому запевнили в департаменті житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

«Департамент ЖКГ уклав угоду із кооперативно-державним проектно-вишукувальний інститутом «Волиньагропроект». Вони вже завершують свою роботу. Згідно з проектом, на Малоомелянівському житловому масиві має бути виритий канал, в який будуть стікатися дощові води. Опісля потік буде текти в річку Омелянівку, а та впадає в річку Стир», - розповів заступник директора, начальник відділу департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк.

Щоправда, додав, що коштів на проект поки немає, а доля його фінансування буде вирішуватися пізніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
власник приватного б Показати IP 3 Жовтня 2014 22:25
Купляв ділянку за гроші, зважував всі за і проти(5 км від Луцька). А ви взяли на халяву, ще й просите когось допомогти. Самі складіться і вирішіть проблему, а не плачте.
Місцевий Показати IP 3 Жовтня 2014 22:35
А де канал має проходити, якщо на величезному масиві не заплановано жодної центральної вулиці, лише купа провулків і тупиків? В цьому не люди винні, чи архітектура і земельний, служби які погоджували документи на масив.
Так Показати IP 4 Жовтня 2014 16:54
Не вирішать, бо за це не вміють боротись мешканці масиву, а міська влада в особі Романюка та його поплічників чекатиме доти, доки не відчує жорсткий наступ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus