USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Чи вирушатимуть луцькі військовозобов’язані за межі Волині

6 Березня 2014 13:01
Чутки про те, що військовозобов’язаних лучан планують найближчим часом відправити за межі регіону прокоментували у військкоматі.

Військовозобов’язані у Луцьку отримують повістки, у яких начебто йдеться про готовність вирушати за межі області, - про подібні чутки повідомили читачі Інформаційного агентства Волинські Новини. Ми вирішили з’ясувати достовірність цієї інформації.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у Луцькому міському військовому комісаріаті, наразі триває контрольне оповіщення військовозобов’язаних, призначених у команди. Уточнюють дані про таких осіб, військовозобов’язані отримують приписи. З’ясовують інформацію щодо тих, хто виїхав за кордон. Якщо людини немає на місці, призначають інших. Це роблять для того, щоб у випадку запровадження військового стану володіти точною інформацією про те, скільки осіб зможуть поповнити лави Збройних Сил України. Загалом, після того, як військовозобов’язані отримують приписи, їх відпускають додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
хочу знати Показати IP 6 Березня 2014 13:08
Гузь і Данильчук отримали приписи???
НЕЛУЧАНИН до хочу знати Показати IP 6 Березня 2014 15:52
а що, тобі не дісталось ? жаба давить ?
лучанин женя Показати IP 6 Березня 2014 13:14
да гузя і данильчука відправье впершу чергі. І іншших активістів а то простими всі дирки затикаєте
Анонім до лучанин женя Показати IP 6 Березня 2014 13:47
причому бажано пішки зустрічати ракетоносець США в нейтральних водах. Я не проти отримати нових героїв.
море до лучанин женя Показати IP 6 Березня 2014 14:41
Гузь колись хизувався, піар-акцію влаштовував по плаванню на Світязі...:))) Уперьйод хлопці!!!
лучанин Показати IP 6 Березня 2014 13:22
А от цікаво, коли буде призваний Парожик ? Лучани ще пам'ятають , як в 1998 чи 1999 році він разом з "друзями" пікетував військкомат, щоб не служити у ЗС.
юля Показати IP 6 Березня 2014 14:06
Якщо куля в лоб потрапляє людині, Людина втрачає свою герметичність, Людина думки випускає назовні І потім не може зібрати назад. У дірку від кулі о пізній годині Миттєво влітають питання дотичні, І мізки одразу ваганнями повні, І блима в очах нездоровий азарт. Крізь отвір у лобі азарт і вагання У світ визирають і мружаться хижо, І тихо собі викидають на пальцях, Кому у прем’єри, кому – до труни. І ніби людина стоїть на Майдані, І ніби Майдану за звичкою лиже, Та в черепі вже діловито кубляться Нові перспективи й нові таргани. І череп людини заледве не тріска, І совість витьохкує пісню обсценну, І губи у битві вагань та азарту Обрати «своїх» не приховують спроб. Та все, що в людини творилося в мізках, І з чим та людина полізла на сцену, І що та людина хотіла сказати – Відомо лиш кулі, що влучила в лоб.
титушко до юля Показати IP 6 Березня 2014 18:37
Юля ты самая главная юля юя плачу от смеха
Зіновій Іванович Показати IP 6 Березня 2014 22:24
Не пишіть дурниць "Військовозобов’язані у Луцьку отримують повістки". Які повістки? Мобілізаційні розпорядження - це документ, який вручається з метою взнати чи військовозобовязаний проживає за адресою, чи можна на нього розраховувати у воєнний час, чи не перебуває часом за кордоном. Повістки отримують діти по 18-19 років, оскільки внутрішні війська МВС здійснюють набір.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus