USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Садовий пообіцяв волинським пораненим солдатам, що винних знайдуть

18 Серпня 2014 14:59
Андрій Садовий пообіцяв волинським солдатам, які отримали поранення в зоні АТО, що винних у тому, що військові сили країни доведені до плачевного стану, знайдуть.

Про це міський голова Львова розповів під час візиту у Луцький гарнізонний військовий госпіталь сьогодні, 18 серпня.

Спілкуючись з ним, солдати розповіли, що українські ЗМІ демонструють далеко не всю правду про війну на Сході України. Мовляв, Росія вже давно начхала на всі перестороги та заборони і відкрито веде війну, використовуючи заборонену зброю, таку як фосфорні бомби.

Як розповів один з солдатів, російські війська стягують до кордону буцімто для навчань, хоча ті відкрито стріляють по території України, використовуючи при цьому фосфорні бомби та так звані «васильки». При вистрілі ці боєприпаси не видають ніякого звуку, проте розриваючись, розлітаються на ржаві скалки:

«Схоже, як дротики дартсові. Не чуєш як вистрілює, лише бачиш вже як розривається над тобою. Стріляти у відповідь нам не дозволяють, тому що у росіян - ніби-то «навчання». Дивишся у бінокль, а вони за 7 кілометрів стоять стріляють снарядами».
Зі слів посадовця, лікарі у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі нині роблять все можливе і неможливе для того, щоб врятувати життя і здоров’я поранених бійців попри те, що за останні роки було чимало спроб закрити лікувальний заклад взагалі.
Як повідомив головний лікар госпіталю Олександр Хоменко за станом на сьогодні в установі перебувають на лікуванні 120 волинських бійців.
Проте, місць достатньо і для того, щоб у випадку необхідності прийняти ще поранених. Так, сьогодні до 18 години очікують бійців, які військовим бортом прибули у Львів. Звідти їх автомобілями доправлять додому.

Як зауважив Садовий під кінець зустрічі, державна політика була вбивчою для Збройних сил України і зазначив, що у той час, коли молодих хлопців відправляють на війну як «гарматне м’ясо», вищі чини повід’їдали животи.

«Але я думаю, що розбір польотів будуть робити опісля. Сьогодні потрібно стиснути зуби і робити все для того, щоб наші хлопці були всім забезпечені та могли перемагати», - зауважив мер Львова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Павло Показати IP 18 Серпня 2014 15:06
А чого їх шукати? Невже ніхто не знає, хто довів країну до такого стану???
Модераторам Показати IP 18 Серпня 2014 15:56
Быдло и скоты. Лучше б матери ваши только отсасывали всю жизнь, чтоб вас, трусливых ублюдков, на свете не появилось.
Анонім Показати IP 18 Серпня 2014 16:42
Нашо той гвандеж: "...виних знайдуть". Садовому аби плести
Українка Показати IP 18 Серпня 2014 16:56
Що тут шукати, все зверху, проте ніколи не будуть наказані ті, хто винен.Будуть десятиліттями "проводити розслідування", поки злочини високоподавців не відійдуть у забуття. Прикро, але це так.
Zerx Показати IP 18 Серпня 2014 17:15
Скоро нові вибори от і обіцяють все шо завгодно.А винних чого шукати,всі їх знають.Якби оця продажна бидлота Яценюк,Кличко,Тягнибок і Порошенко не всплили з туалета Ющенка то і Крим був би наш і українці живі і війни б не було.
Яринка до Zerx Показати IP 18 Серпня 2014 17:22
Ви ще баптиста Турчинова забули,а так усе вірно.І ще я не розумію,чому нами,українцями зараз правлять жиди?Дід Порошенка жид(Вальцман),Юля жидовка(Капітельман),Тягнибока дід Фротман,Яценюка-Бахай,Кличка дід Етінзон.Одні жиди правлять українцями.Ми шо,колонія Ізраїлю?
Анонім до Яринка Показати IP 18 Серпня 2014 17:28
Бо ми їх вибирали
Лучанин Показати IP 18 Серпня 2014 22:45
Дуже не подобається Садовий, самовпевнене, ціни собі не складе, якби не гроші до Євро, Львів був би як Червоноград з бездоріжжям. Подивимося, що зараз набудують і як зимувати будуть без газу, ось тоді і рейтинг буде, і Самопоміч.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus