USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У постраждалої лучанки хочуть забрати більше 100 тисяч компенсації

12 Серпня 2014 08:15
Працюючи на посаді начальника управління Пенсійного фонду Луцька, Євгенія Гаврилюк отримала травму. Жінка стверджувала, що травмувалась на сходовій клітці установи пенсійного фонду, а тому мала повне право на отримання компенсації, яку згодом таки й одержала.

Зараз же, у прокуратурі та Фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві переконані - жінка незаконно отримала від держави більше як сто тисяч гривень. Про це повідомляє ТРК "Аверс".

Щоб повернути державні кошти відповідні служби звернулись до суду. Головуюча в справі Алла Борнос мала допитати київського експерта, який готував висновок судово-медичної експертизи щодо травми, яку отримала Євгенією. Але він не приїхав.

Зі столиці надійшов лист, в якому вказано дві причини, чому експерт таки не зміг з'явитися до суду. Це - відсутність коштів і щорічна чергова відпустка експерта. Також звернулися з проханням до суду зв’язатися через відеоконференцію. Усі учасники справи погодились.

Опісля сторона обвинувачення - Денис Шубін - заявив чергове клопотання: «Сторона обвинувачення заявляє клопотання про виклик для допиту в якості свідка слідчого, який проводив досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні. Адже стороною захисту обвинуваченої під час минулих судових засіданнь заявлялось про те, що слідство проводилося з порушенням КПК України».

Це клопотання суддя Алла Борнос задовільнила. Слухання справи перенесли на 23 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 12 Серпня 2014 10:17
коментар було видалено
633 Показати IP 12 Серпня 2014 10:46
в неї повен двір дорогих машин ,(може вже зараз сховала) хата відстроєна, живе не бідує!
сусід Показати IP 12 Серпня 2014 10:48
хапуга, яких пошукати (в принципі шукати не треба ось на лице)!
пенсіонер Показати IP 26 Вересня 2014 15:03
сусід мабуть має прізвище Філіпчук??? то нехай Філіпчук розповість де кошти у його дочки (до речі працює рядовим сотрудніком теж таки у пенсіному фонді) на пижи ка який стоїть у нього під вікнами???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus