USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ігнорування лучан: депутати від БПП не прийшли на бюджетну сесію Луцькради

11 Грудня 2018 11:02
Незважаючи на те, що на сьогоднішній позачерговій сесії Луцької міської ради розглядаються важливі для міста та його жителів питання, фракція БПП «Солідарність» у повному складі не прийшла на засідання.

Про це стало відомо 11 грудня під час позачергового засідання 50-ї сесії міської ради.

Так, на засідання не з’явилися депутати від БПП «Солідарність» Наталія Бунда, Андрій Покровський, Петро Нестерук та Артем Запотоцький.

До слова, сьогодні на сесії розглядаються такі важливі питання для Луцька та містян, як виділення премій освітянам, кошти на реалізацію проекту ЄБРР по ДКП «Луцьктепло», виділення коштів на зарплату працівникам ЛПЕ, на енергоносії та чимало інших.
Зауважимо, ці ж депутати не вперше ігнорують сесійні засідання.

Так, 13 серпня депутати фракцій БПП «Солідарність», «Самопоміч», «Свобода» та «Народний контроль» проігнорували сесійне засідання, на якому вирішувалось питання фінансування школи №27.

Раніше депутати фракцій «Самопоміч», БПП «Солідарність», «Свобода» не підтримали звернення до Верховної Ради з вимогою в невідкладному порядку призначити позачергові вибори міського голови, аби лучани нарешті змогли обрати людину, яка керуватиме містом, проігнорувавши сесійне засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
петро Показати IP 11 Грудня 2018 11:27
Якась пасивна громада у нас, зібратися усім і відкликати їх забрати мандати народні це неподобство, і ще про децентралізацію говорять , в міській раді провладні депутати від рошена, мало того що бпп-шні тварини знищили економіку країни, так щей у луцьку саботують, один свідомий зробив свій проект свідомі і щей гральний бізнес в рукаві, другий продає водку пальонку, запотоцький після тієї кулі з майдану нічого не навчито, каже голосував за рошена і буду голосувати, те що пат ріот це ще не означає, що в тій макітрі є мізки, це бпп це ідотизм патріотизм куплений рошеном, і купляють людей без мізків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus